The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον Βόλφσμπουργκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вердер-Вольфсбург-07.06b

Μπουντεσλίγκα

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Weserstadion

Τρεις αγώνες έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή στο Μπουντεσλίγκα, σε έναν από τους οποίους η Βέρντερ Βρέμης θα αγωνιστεί με τη Βόλφσμπουργκ. Προτείνουμε το στοίχημά μας για αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

Οι «μουσικοί» έχουν την ευκαιρία να σωθούν

Όλες οι σκέψεις και οι προσπάθειες των «μουσικών» αποσκοπούν στη διατήρηση της θέσης τους στην Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα καταλαμβάνει την προτελευταία θέση στην κατάταξη, αλλά η διαφορά από τη σωτήρια 15η θέση αποτελεί 3 βαθμούς και από τη μεταβατική ζώνη δύο βαθμούς. Αυτή την εβδομάδα η Βέρντερ Βρέμης θα μπορούσε να βελτιώσει τη θέση της τουρνουά, καθώς έπαιξαν τον χαμένο αγώνα τους με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Οι «μουσικοί» έπαιζαν καλά μέχρι να χάσουν γκολ, μετά το οποίο διαλύθηκαν, έκβαση 0:3. Με την τελευταία της ήττα η Βέρντερ Βρέμης  έσπασε το σερί τριών αγώνων, στους οποίους κατάφερε να κερδίσει 7 βαθμούς. Απομένουν 5 ακόμη γύροι, από αυτούς εξαρτάται αν η ομάδα μπορέσει να παραμείνει στην ελίτ.

Οι «λύκοι» κρατιούνται για τα ευρωπαϊκά κύπελλα

Μετά το διάλειμμα η Βόλφσμπουργκ κέρδισε δύο φορές και έχασε τον ίδιο αριθμό φορές. Εάν η ήττα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ μπορεί να γίνει κατανοητή, με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης θα μπορούσε να παίξει καλύτερα στον τελευταίο γύρο. Οι «λύκοι» καταλαμβάνουν την έκτη θέση στην κατάταξη, κάτι που τους επιτρέπει να υπολογίζουν το Europa League αυτή τη στιγμή, μόνο σε πρόσθετους δείκτες είναι πίσω από την Χόφενχαϊμ. Η Βόλφσμπουργκ πρέπει να βγάλει το μέγιστο στη γραμμή του τερματισμού για να παραμείνει στους πρώτους έξι, η ποιότητα του παιχνιδιού επιτρέπει να γίνει αυτό.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι αντίπαλοι έπαιξαν ενδιαφέρον αγώνα. Η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να κερδίσει με σκορ 3:2, αρπάζοντας τη νίκη στο τέλος της συνάντησης.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων, οι φιλοξενούμενοι είναι μικρό φαβορί, αν και ο αγώνας θα είναι απρόβλεπτος. Κάνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ  δίνοντας προσοχή κυρίως στην ποιότητα του παιχνιδιού στα πρόσφατα παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πρόσφατα με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης, οι «λύκοι» δεν ήταν χειρότεροι από τον αντίπαλο, αλλά έχασαν, ενώ οι «μουσικοί» έδειξαν την αδυναμία τους στην άμυνα. Περιμένουμε ένα ενεργό παιχνίδι από τους αντιπάλους και ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,98.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *