The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον Άιντραχτ Φραγκφούρτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вердер-Айнтрахт-02.06b

Μπουντεσλίγκα

Weserstadion (Βρέμη)

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 3 Ιουνίου στη γερμανική Μπουντεσλίγκα θα παιχτεί ο αγώνας που έχει αναβληθεί μεταξύ της Βέρντερ Βρέμης και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Για αυτόν τον δύσκολο αγώνα ετοιμάσαμε τη δική μας πρόβλεψη.

Οι παίκτες της Βρέμης ευχαριστούν με την επιθυμία τους να σωθούν

Η έξοδος της Βέρντερ Βρέμης από την καραντίνα δεν εξέπληξε κανέναν όταν η ομάδα εντός έδρας έχασε 1:4 από την Λεβερκούζεν. Η οδυνηρή ήττα δεν έκοψε τα πόδια στους μουσικούς, αλλά μάλλον τους αγρίεψε, στα επόμενα τρία παιχνίδια σημειώθηκαν 7 βαθμοί, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα δεν έχασε. Η Βέρντερ Βρέμης παραμένει η προτελευταία στην κατάταξη, έχοντας μόνο αυτό το παιχνίδι σε απόθεμα. Σε περίπτωση νίκης οι μουσικοί θα φτάσουν στη 15η Μάιντς, αυτή η θέση στην Μπουντεσλίγκα σώζει. Έξι παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών, αλλά το πιο σημαντικό, η ομάδα πίστεψε στον εαυτό τους. Οι μουσικοί νίκησαν την Φράιμπουργκ και τη Σάλκε με το ίδιο σκορ 1-0, και επίσης έπαιξαν ισοπαλία 0-0 με την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ.

Οι αετοί πρέπει να αντέξουν αυτή τη σεζόν

Η Άιντραχτ δυσκολεύεται αυτή τη σεζόν, η ομάδα δεν λάμπει στο πρωτάθλημα, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι εγγυημένη και η θέση για την επόμενη σεζόν. Οι αετοί καταλαμβάνει τη 12η θέση στην κατάταξη, έχοντας χάντικαπ 5 βαθμών πάνω από τη ζώνη κινδύνου. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα της Φρανκφούρτης κατάφερε να διακόψει τη σειρά της χωρίς νίκες, νικώντας τη Βόλφσμπουργκ με σκορ 2:1. Όσο για το σχέδιο του παιχνιδιού, η ομάδα δεν φαίνεται καλή, ακόμη και στον αγώνα που κέρδισε οι αετοί δεν έπαιξαν αρκετά για να κερδίσουν.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν παίξει δύο φορές αυτή τη σεζόν, σημειώθηκε ισοπαλία στο πρωτάθλημα 2:2. Αλλά στο πλαίσιο του Γερμανικού Κυπέλλου η Άιντραχτ κέρδισε εντός έδρας 2:0.

Πρόβλεψη

Οι πιθανότητες των ομάδων στον επερχόμενο αγώνα υπολογίζονται περίπου ίσες. Ταυτόχρονα, οι μουσικοί φαίνονται να έχουν περισσότερα κίνητρα και είναι πιο θυμωμένοι, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για την ασταθής Άιντραχτ. Εννοούμε ότι η Βέρντερ Βρέμης είναι πιο πολλές πιθανότητες να κερδίσει τρεις βαθμούς. Ωστόσο, σας συνιστούμε να πάρετε ένα προσεκτικό στοίχημα 1Χ – η Βέρντερ Βρέμης δεν θα χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Βέρντερ Βρέμης δεν θα χάσει με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *