The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο – Τσεχία: η πρόβλεψη για τον αγώνα

Belgium-CzechRepublic-05.06

Φιλικός αγώνας

Τη Δευτέρα στις 5 Ιουνίου του 2017 στις 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί επόμενος φιλικός αγώνας, στον οποίο στο «King Baudouin Stadium» στις Βρυξέλλες, η εθνική Βελγίου θα παίξει εναντίον εθνικής Τσεχίας.

Προς το παρόν, η εθνική Βελγίου έχει συγκεντρώσει στη σύνθεσή της τους παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, γι’ αυτό το λόγο θεωρείται ένα από τα φαβορί της επερχόμενης μεγάλης εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία το 2018. Μετά από μια αρκετά καλή απόδοση στο Euro, όπου οι Βέλγοι έφθασαν στους προημιτελικούς, το Βέλγιο παίζει με επιτυχία στην πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Έτσι, μετά από 5 γύρους το Βέλγιο στον όμιλό του με 13 βαθμούς παραμένει ηγέτης, έχοντας σημειώσει 4 νίκες και μόλις μια ισοπαλία.

Η εθνική Τσεχίας αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου η ισχυρότερη ομάδα της ευρωπαϊκής ηπείρου. Αποδείχθηκε καταστροφικό τουρνουά για τους Τσέχους το περασμένο καλοκαίρι στη Γαλλία, όπου η Τσεχία, κερδίζοντας μόνο ένα βαθμό στη φάση των ομίλων, αποχώρησε από το ανταγωνισμό. Με διάφορους βαθμούς επιτυχίας αυτή τη στιγμή περνάει η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου μετά από 5 γύρους στον όμιλο C, η Τσεχία έχει κερδίσει 8 πόντους και πήρε την 3η θέση, χάνοντας τον ανταγωνισμό για την πρόκριση από τη Βόρειο Ιρλανδία και τη Γερμανία.

Από το 1999 αυτές οι ομάδες έχουν παίξει μεταξύ τους έξι αγώνες. Τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων προς το παρόν με ένα μικρό πλεονέκτημα στον αριθμό των νικών είναι υπέρ της Τσεχίας – 3:2. Το τελευταίο παιχνίδι το 2009 έληξε υπέρ της Τσεχίας 3:1. Από τότε στη σύνθεση των δύο ομάδων έγιναν δραστικές αλλαγές, οι οποίες με τεράστια διαφορά είναι στην πλευρά της εθνικής Βελγίου. Νομίζω ότι σ’ αυτή η συνάντηση μας περιμένει νίκη των γηπεδούχων. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της γηπεδούχου ομάδας με απόδοση 1,55.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *