The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Τυνησία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Belgium-Tunisia-23.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο Σπαρτάκ

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018, 3:00 (ώρα Ελλάδας)

Το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένας από τους οποίους θα είναι η μονομαχία μεταξύ των εθνικών ομάδων του Βελγίου και της Τυνησίας. Το ξεκάθαρο φαβορί κατά την άποψη των bookmakers θεωρούνται οι “κόκκινοι διάβολοι”, η ομάδα του Martinez στον πρώτο γύρο έδειξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αλλά η ομάδα της Αφρικής δεν πρέπει να υποτιμηθεί, οι “αετοί της Καρχηδόνας” δεν έχουν ισχυρή σύνθεση, αλλά ως ομάδα η εθνική Τυνησίας είναι επικίνδυνος αντίπαλος.

Φαβορί

Η εθνική του Βελγίου στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει καταφέρει να νικήσει τον Παναμά με σκορ 3:0, αποτελεί ενδιαφέρον, ότι και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης, σκόραρε ο Mertens και ο Lukaku δύο φορές. Πριν από την επερχόμενη συνάντηση οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι οι πρώτοι στον όμιλο Ζ, έχοντας χάντικαπ έναντι των Άγγλων στην διαφορά των τερμάτων.

Μετά την Αγγλία

Η ομάδα της Τυνησίας μετά από ελαφρώς θλιβερή ήττα από την εθνική της Αγγλίας πρέπει στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια να κερδίσει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς στο ενεργητικό τους, δηλ. δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χάσει από το Βέλγιο, ιδανικά πρέπει να κερδίσει. Αλλά αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι Τυνήσιοι σημείωσαν το στόχο τους στα “τρία λιοντάρια” μετά από αρκετά αμφιλεγόμενο πέναλτι, το οποία θα μπορούσε και να μη δοθεί. Στην επίθεση οι Αφρικανοί δεν κατάφερναν και πολλά.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα του Βελγίου και πριν από το Μουντιάλ έδειξε παιχνίδι επιπέδου πρωταθλητών με υψηλές επιδόσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για τη συνάντηση με την Τυνησία ο Martinez δεν θα σκεφτεί τίποτα καινούριο, οι “διάβολοί” του θα παίξουν και πάλι τον πρώτο αριθμό και σίγουρα θα κερδίσουν με αυτοπεποίθηση. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο φαβορί φαίνεται καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής του Βελγίου με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *