The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Σκωτία: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Belgium-Scotland-11.06

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος Θ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Στάδιο Χέιζελ

Τρίτη, 11 Ιονίου 2019,9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη βράδυ, 11 Ιουνίου, ένας από τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Euro 2020 θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες του Βελγίου και της Σκωτίας. Οι Βέλγοι είναι ειλικρινά πιο ισχυροί, αλλά οι Σκωτσέζοι δεν μπορούν να σκοντάψουν. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Βέλγιο – Σκωτία.

Ήσυχη νίκη σε κάθε αγώνα

Αυτή τη στιγμή η εθνική Βελγίου φαίνεται απλά υπέροχη, προσθέτοντας κάθε χρόνο. Στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2020 η ενδεκάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν έχει σκοντάψει ακόμα, έχοντας κερδίσει και τους τρεις αγώνες με συνολικό σκορ 8:1. Έτσι, οι Βέλγοι κατάφεραν να νικήσουν τη Ρωσία (3:1), την Κύπρο (0:2) και το Καζακστάν (3:0). Όπως μπορεί να κριθεί από τα τελευταία αποτελέσματα, εντός έδρας οι «κόκκινοι διάβολοι» παίζουν πιο επιθετικά και αποτελεσματικά…

Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη αποτυχία

Ταυτόχρονα, η εθνική ομάδα της Σκωτίας πρόλαβε να κάνει ένα τεράστιο λάθος κατά τη διάρκεια της νέας επιλογής, οπότε τώρα έχει ελάχιστες πιθανότητες να βγει από τον όμιλο. Ο «στρατός του ταρτάν» κατάφερε να σκοράρει 6 βαθμούς στους 3 γύρους, αλλά η ήττα από το Καζακστάν (3:0) μπορεί να τους εμποδίσει. Το Σάββατο οι παίκτες του Steve Clarke κατάφεραν να κερδίσουν την Κύπρο (2:1) εντός έδρας, αν και γενικά η συνάντηση δεν ήταν υπερβολικά σίγουρη (όπως και το αποτέλεσμα). Έτσι τα προβλήματα των Σκωτσέζων στην άμυνα είναι τεράστια…

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα του Βελγίου είναι απλά πιο ισχυρή από την εθνική ομάδα της Σκωτίας, και δεν πρέπει να περιμένετε ένα ισότιμο παιχνίδι εδώ. Οι Βέλγοι είναι επίσης πιο επιθετικοί εντός έδρας, οπότε απλά θα κυριαρχούν. Ταυτόχρονα και οι Σκωτσέζοι ξέρουν να σκοράρουν, άλλωστε χρειάζονται βαθμούς πάρα πολύ. Έτσι θα υπάρξουν πολλά γκολ εδώ… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,61.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *