The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Ρωσία: πρόβλεψη για τον αγώνα

013-Belgium-Russia-21.03

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Θ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stade Roi Baudouin, Βρυξέλλες

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις Βρυξέλλες θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων στα προκριματικά του Euro 2020, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες του Βελγίου και της Ρωσίας. Οι Βέλγοι φαίνονται πολύ πιο ισχυροί από τους Ρώσους, αλλά ίσως και οι φιλοξενούμενοι να έχουν και πάλι ένα “άσο” στο μανίκι τους; Ας δούμε μαζί, διαβάζοντας την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βέλγιο – Ρωσία.

Οι Βέλγοι είναι κάτι

Αυτή τη στιγμή η εθνική του Βελγίου είναι σε άριστη κατάσταση. Η ομάδα έχει πολύ ωραία επιλογή παικτών, εξαιρετικό προπονητή και καλοστημένο παιχνίδι της ομάδας. Στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οι “κόκκινοι διάβολοι” πήραν το “χάλκινο”, το οποίο μπορεί να ονομαστεί η πρώτη τους νίκη. Στην Λίγκα των Εθνών η ενδεκάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ απογοήτευσε ελαφρώς, στο τέλος άφησαν την Ελβετία να περάσει μπροστά τους, αλλά μπορούν να συγχωρεθούν (δεν μπορούν να νικούν πάντα). Και μην ξεχνάτε ότι μπροστά στους οπαδούς τους οι Βέλγοι θυσιάζουν τον εαυτό τους μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης.

Η ευφορία έχει μειωθεί από πολύ καιρό

Την ίδια στιγμή η εθνική της Ρωσίας έπαιξε τέλεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, καθώς και στις αρχές του φθινοπώρου ήταν καλή. Ωστόσο, η ευφορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου πέρασε γρήγορα, ως εκ τούτου η ενδεκάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ δεν κατάφερε να κερδίσει τον όμιλο στην Λίγκα των Εθνών. Έπρεπε, αλλά στον αποφασιστικό αγώνα, χωρίς ευκαιρία, έχασαν από τη Σουηδία με σκορ 2:0. Πριν από αυτή την αποτυχία υπήρχε μία άλλη, αλλά σε φιλικό αγώνα – 3:0 με τη Γερμανία. Και τώρα η εθνική ομάδα έχει πολλά προβλήματα, επειδή οι παίκτες δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα του Βελγίου θα πρέπει εύκολα να νικήσει την εθνική Ρωσίας, σ’ αυτό το γεγονός προτείνουμε να ποντάρετε. Απλώς οι Βέλγοι είναι πολύ πιο ισχυροί, καθώς και εντός έδρας παίζουν “μέχρι έσχατων”. Την ίσια στιγμή οι Ρώσοι φαίνονται τώρα αδύναμοι και είναι απίθανο να καταφέρουν να επαναλάβουν την επιτυχία του περασμένου έτους… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Βελγίου με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,48.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *