The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Παναμάς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Belgium-Panama-18.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Ολυμπιακό Στάδιο Φιστ, Σότσι

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, 6:00 (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική του Βελγίου ξεκινά στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον αγώνα εναντίον του Παναμά, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Φιστ» στο Σότσι, όπου ήδη είχε παιχτεί ο αγώνας μεταξύ της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, ο οποίος έφερε ισοπαλία 3:3 με χατ-τρικ του Ρονάλντο και διπλό του Ντιέγκο Κόστα. Από την επερχόμενη συνάντηση μπορείτε επίσης να περιμένετε παραγωγικό ποδόσφαιρο, αν και περισσότερο από μία ομάδα, τους “κόκκινους διάβολους”.

Καλή φόρμα

Η εθνική ομάδα του Βελγίου τον Ιούνιο του 2018 έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες, στους οποίους δεν έχασαν ποτέ. Πρώτα οι “κόκκινοι διάβολοι” έπαιξαν ισοπαλία με τους Πορτογάλους, ύστερα νίκησαν 3:0 την Αίγυπτο και 4:1 την Κόστα Ρίκα. Αξίζει να δώσουμε προσοχή στη σύνθεση των Βέλγων, η μεσαία γραμμή των εκπροσώπων της Μπενελούξ είναι μια από τις ισχυρότερες στον κόσμο, ίσως και η πιο ισχυρή.

Οι πιο αδύναμοι

Η εθνική του Παναμά πριν από το Μουντιάλ είχε αποδόσεις ισότιμες με τη Σαουδική Αραβία, την πιο αδύναμη ομάδα του τουρνουά. Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο η ενδεκάδα του Παναμά έπαιξε δύο φιλικούς αγώνες, πρώτα παίζοντας ισοπαλία 0:0 με τη Βόρεια Ιρλανδία και στη συνέχεια χάνοντας από τη Νορβηγία 0:1. Τέτοια αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τους φόβους των bookmakers ότι ο Παναμάς μπορεί να μην είναι ανταγωνιστικός στο επίπεδο του Μουντιάλ.

Πρόβλεψη

Η εθνική Βελγίου στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο έδειξε πολύ αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, στα φιλικά οι «κόκκινοι διάβολοι» πάλι ευχαρίστησαν με πολλά γκολ έναντι των αντιπάλων. Η εθνική ομάδα του Παναμά με μεγάλη δυσκολία προκρίθηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αν μη τι άλλο λόγω της αποτυχίας των Ηνωμένων Πολιτειών, η ενδεκάδα από την Καραϊβική δεν έχει πραγματική πιθανότητα να κερδίσει βαθμούς με τους Βέλγους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: γκολ και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *