The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Ολλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бельгия-Нидерланды-03.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

King Baudouin Stadium

Στις 3 Ιουνίου, μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη θα πραγματοποιηθεί στο Πρωτάθλημα Εθνών με μια θεαματική αφίσα Βέλγιο – Ολλανδία, οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει μια πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων.

Πολύ δυνατό το Βέλγιο

Η εθνική ομάδα του Βελγίου είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, έχει μια δυνατή σύνθεση ένα ελκυστικό στυλ παιχνιδιού. Η ομάδα κέρδισε την πρόκρισή της χωρίς κανένα πρόβλημα, οπότε θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν ήταν το καλύτερο, αναμένονταν υψηλά αποτελέσματα από την ομάδα, αλλά κατάφερε να φτάσει μόνο στα προημιτελικά, όπου έχασε από τους μελλοντικούς πρωταθλητές την εθνική Ιταλίας. Δεν υπάρχουν προβλήματα με την επιλογή των παικτών εδώ, αν και το παιχνίδι μπορεί να μην κυλάει ομαλά πάντα.

Οι Ολλανδοί επιστρέφουν στην πρώτη κατηγορία

Οι Ολλανδοί είχαν πολλές ανατροπές τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα η ομάδα επέστρεψε ξανά στο κορυφαίο επίπεδο. Η Ολλανδία κέρδισε επίσης τον όμιλό της για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αν και οι ανταγωνιστές ήταν δυνατοί. Στα τέλη Μαρτίου, η ομάδα πραγματοποίησε δύο φιλικούς αγώνες, κατάφερε να νικήσει τη Δανία – 4:2, καθώς σημείωσε ισοπαλία με τη Γερμανία 1:1. Το Πρωτάθλημα Εθνών είναι ένα καλό τουρνουά για την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς και για την επιλογή της ισχυρότερης ομάδας.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μεγάλη ιστορία αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά η τελευταία συνάντηση έγινε το 2018, σε εκείνο το φιλικό παιχνίδι σημειώθηκε ισοπαλία – 1:1.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται σταδιακά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτή η συνάντηση θα είναι ένα καλό τεστ για τις δυνάμεις τους. Και στους δύο αντιπάλους αρέσει να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, εξάλλου μπορούν να θεωρηθούν οι κύριοι διεκδικητές της νίκης στον όμιλο. Ένα ελαφρύ πλεονέκτημα δίνεται στους Βέλγους, άλλωστε παίζουν στο δικό τους γήπεδο. Περιμένουμε το ποδόσφαιρο σε τροχιά σύγκρουσης, οπότε ποντάρουμε στην ανταλλαγή των τερμάτων στην επερχόμενη μάχη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *