The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Κόστα Ρίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Belgium-CostaRica-11.06

Φιλικός αγώνας

Stade Roi Baudouin“, Βρυξέλλες

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Δευτέρα η εθνική του Βελγίου θα αντιμετωπίσει την εθνική της Κόστα Ρίκα στο “Stade Roi Baudouin” στις Βρυξέλλες. Το ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους, οι οποίοι στη σύνθεση και τις ικανότητές τους είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες του κόσμου. Η εθνική της Κόστα Ρίκα, με τη σειρά της, ήταν η ανακάλυψη του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στη Βραζιλία, αλλά τώρα δύσκολα μπορεί κανείς να ελπίζει για μια επανάληψη της επιτυχίας πριν από 4 χρόνια.

Τρία φιλικά

Η εθνική ομάδα του Βελγίου έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες το 2018, όπου σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία εναντίον της πορτογαλικής ομάδας. Οι νίκες καταγράφηκαν στα παιχνίδια εναντίον της Σαουδικής Αραβίας και της Αιγύπτου, οι Άραβες έχασαν 0:4, οι Αιγύπτιοι 0:3. Δηλαδή, στην τρέχουσα περιοδεία οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν έχασαν ποτέ ούτε ένα στόχο στο δικό τους δίχτυο. Υπάρχει πιθανότητα ότι και στην επικείμενη συνάντηση η ομάδα του Martinez θα παραμείνει ξηρή.

Έτσι και έτσι

Η εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα το 2018 έπαιξε τέσσερις φιλικούς αγώνες, δύο εκ των οποίων σημειώθηκαν το Μάρτιο: 1:0 με τη Σκωτία και 0:1 με την Τυνησία, και δύο παιχνίδια οι εκπρόσωποι της CONCACAF πραγματοποίησαν τον Ιούνιο: 3:0 με τη Βόρεια Ιρλανδία και 0:2 με την Αγγλία στο Λιντς. Τα αποτελέσματα είναι μπερδεμένα, αλλά με κάθε ειλικρίνεια, είναι δύσκολο να βρεθεί για την Κόστα Ρίκα τουλάχιστον μερικά θετικά στην επικείμενη συνάντηση, ιδίως αν ληφθεί υπόψη τα εμφανή προβλήματα της ομάδας με τη δημιουργικότητα.

Πρόβλεψη

Η εθνική του Βελγίου θα παίξει και πάλι στην έδρα της, στις τρεις τελευταίες συναντήσεις οι «διάβολοι» δεν έχαναν, παρότι που ο αντίπαλος ήταν η εθνική της Πορτογαλίας, νυν πρωταθλήτρια της Ευρώπης. Δεδομένων αυτών των παραγόντων, υπάρχει πιθανότητα ότι η Κόστα Ρίκα δεν θα μπορέσει να σκοράρει στους Βέλγους την επερχόμενη Δευτέρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό σύνολο της Κόστα Ρίκα είναι κάτω από 0,5 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *