The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Εσθονία: προγνωστικά για στοίχημα

Бельгия-Эстония-13.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 9 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

King Baudouin Stadium

Στις 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ εθνικών Βελγίου και Εσθονίας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, τα προγνωστικά για τον αγώνα έχουν ήδη ετοιμαστεί από τους ειδικούς της ιστοσελίδας μας.

Οι Βέλγοι σχεδόν ολοκλήρωσαν το έργο τους

Μια ματιά στη βαθμολογία αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι το Βέλγιο βρίσκεται σχεδόν στο Μουντιάλ. Αρκεί να κερδίσει αυτή τη συνάντηση και η ομάδα θα είναι μακριά από τους ανταγωνιστές. Μέχρι στιγμής μόνο η Ουαλία μπορεί να προλάβει τους Βέλγους, που είναι 5 βαθμούς πίσω. Σε αυτή την επιλογή, οι παίκτες του Robert Martinez δεν έχουν κανένα πρόβλημα, 5 νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα έπαιξε πρόσφατα στο φάιναλ φορ του League of Nations, όπου έχασε 2:3 από τη Γαλλία σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό και στη συνέχεια έχασε τον αγώνα για την τρίτη θέση από τους Ιταλούς 1:2.

Τίποτα δεν θα αλλάξει για τους Εσθονούς

Η εθνική Εσθονίας είναι η προτελευταία στον όμιλό της, έναν βαθμό μπροστά από τους Λευκορώσους. Είναι απίθανο να αλλάξει κάτι για την ομάδα, καθώς ο βασικός ανταγωνιστής παίζει τον τελευταίο του αγώνα με την Ουαλία, όπου θα υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να κερδίσει βαθμούς. Σε αυτή την επιλογή οι Εσθονοί αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας με τους Λευκορώσους και μπόρεσαν επίσης να αντέξουν εντυπωσιακά στους Ουαλούς – 0:0, κάτι που περιέπλεξε πολύ τη ζωή της βρετανικής ομάδας. Στο τελευταίο παιχνίδι η Εσθονία έχασε εντός έδρας από την ίδια Ουαλία με σκορ 0:1, δίνοντας όμως έναν αξιοπρεπή αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν έναν θεαματικό αγώνα στον πρώτο γύρο, οι Εσθονοί κατάφεραν κιόλας να ανοίξουν σκορ ήδη στο δεύτερο λεπτό, αλλά οι Βέλγοι δεν ένιωσαν αμηχανία για τέτοια αρχή, κέρδισαν με σιγουριά με σκορ 5:2.

Πρόβλεψη

Από τους Βέλγους μπορεί κανείς να περιμένει κάποια επιβλητικότητα και αυτοπεποίθηση, αφού απλά χρειάζεται να κερδίσουν και ο αντίπαλος είναι μια τάξη μεγέθους πιο αδύναμος. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την αρχική ενδεκάδα και τη διάθεσή τους. Αξίζει να στοιχηματίσετε σε έναν τέτοιο αγώνα ζωντανά, προτείνουμε πρώτα να κάνετε ένα επικίνδυνο στοίχημα για την ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν με πολύ ευχάριστη απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 3,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *