The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Ελβετία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бельгия-Швейцария-11.11b

Φιλικά

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βέλγιο. Γκέβερλ. Στάδιο Den Dref

Εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής ελίτ – οι εθνικές ομάδες του Βελγίου και της Ελβετίας – θα παίξουν φιλικό αγώνα αυτό το σαββατοκύριακο.

Βέλγιο

Το Βέλγιο έχει κερδίσει με συνέπεια πολλά παιχνίδια τα τελευταία πέντε χρόνια, χάρη σ’ αυτό εντελώς δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης της FIFA. Αυτό το φθινόπωρο οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη χάσει 1:2 από την Αγγλία, αλλά σε άλλες περιπτώσεις έδειχναν αξιοπρεπείς ενάντια στη Δανία (2:0), την Ισλανδία (5:1, 2:1) και την Ακτή Ελεφαντοστού (1:1).

Ελβετία

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Ελβετία δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την αντίσταση της Ουκρανίας (1:2), της Γερμανίας (1:1, 3:3), της Κροατίας (1:2) και της Ισπανίας (0:1). Όσο για μένα, φταίει το επίπεδο της αντιπολίτευσης. Οι «σταυροφόροι» εξακολουθούν να είναι μια ισχυρή και ισορροπημένη ομάδα που ανταγωνίζεται τακτικά σε μεγάλα τουρνουά.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι σε αυτήν την αναμέτρηση θα κυριαρχήσουν οι Βέλγοι. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, σπάνια εγκαταλείπουν το γήπεδο χωρίς να δεχτούν γκολ. Η Ελβετία είναι διάσημη για την ισχυρή της επίθεση και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τα απογοητευτικά στατιστικά για τον αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *