The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αϊντχόφεν εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

PSV Eindhoven-Barcelona-28.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 5 ημέρα αγωνιστικής από 6

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018, 10:00μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Philips Stadium, Αϊντχόβεν

Στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η ολλανδική ομάδα PSV Αϊντχόφεν θα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στην έδρα της. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι πιστεύουν ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετικές πιθανότητες να κερδίσουν τρεις βαθμούς, η Μπάρτσα δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κατάταξη του Ομίλου Β, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Valverde θα φέρει την ισχυρότερη σύνθεση για τις Κάτω Χώρες.

Ηγέτης του ομίλου

Η Μπαρτσελόνα μετά από 4 γύρους στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στην πρώτη θέση στο τουρνουά, έχει 10 βαθμούς στο ενεργητικό. Η διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη, την Ίντερ, αποτελεί τρεις βαθμούς, ενώ οι Καταλανοί έχουν πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνιστή σε δευτερεύοντες δείκτες, αλλά παρόλα αυτά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Καταλανοί θα κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να κερδίσουν την Τετάρτη.

Στην 4η θέση

Η PSV Αϊντχόφεν έχει μόνο ένα βαθμό μετά από 4 ημέρες στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο η πρωταθλήτρια της Ολλανδίας κέρδισε στο εντός έδρας παιχνίδι με την αγγλική Τότεναμ, όλους τους άλλους αγώνες, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν. Ταυτόχρονα παραμένουν οι ελάχιστες πιθανότητες για τη PSV να πάρουν την τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του ομίλου, αλλά γι’ αυτό οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες πρέπει να κερδίσουν όχι μόνο στο επόμενο παιχνίδι, αλλά και στον έκτο γύρο την Ίντερ στο Μιλάνο.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ PSV Αϊντχόφεν και Μπάρτσα, που πραγματοποιήθηκε στο Καμπ Νόου, οι Καταλανοί νίκησαν με βεβαιότητα τον αντίπαλο με σκορ 4:0. Είναι απίθανο οι «μπλαουγκράνα» να καταφέρουν να επαναλάβουν αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Μπάρτσα θα φέρει τρεις βαθμούς από τις Κάτω Χώρες. Σε αυτό το ζευγάρι αξίζει να ποντάρετε στους φιλοξενούμενους, που θα προσπαθήσουν να εγγυηθούν για τον εαυτό τους τη πρώτη θέση μετά τον αγώνα της Τετάρτης κιόλας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *