The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αϊντχόφεν εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BOURNEMOUTH, ENGLAND - AUGUST 20: (2ndL) Martin Odegaard celebrates scoring the 2nd Arsenal goal with (L) Gabriel Jesus during the Premier League match between AFC Bournemouth and Arsenal FC at Vitality Stadium on August 20, 2022 in Bournemouth, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 5/6

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Στάδιο Φίλιπς

Στις 27 Οκτωβρίου οι Αϊντχόφεν και Άρσεναλ θα παίξουν τον αγώνα τους στο Europa League, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Η Αϊντχόφεν αποχώρησε νωρίς από τον αγώνα

Ο ολλανδικός γίγαντας δεν μπόρεσε να φτάσει στο Champions League, ενώ στο Europa League τα πράγματα πάνε καλά, καθώς ο σύλλογος είναι δεύτερος στην τετράδα του και πρέπει να κρατήσει αυτή τη θέση, η διαφορά από τον πιο κοντινό διώκτη είναι 3 βαθμοί. Στο πρωτάθλημα η Αϊντχόφεν μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Φέγενορντ, ενώ 4 βαθμούς είναι πίσω από την κορυφαία Άγιαξ. Απόλυτα περιττή ήταν η ήττα στον τελευταίο γύρο εκτός έδρας από τη λιτή Γκρόνινγκεν – 2:4. Αν και η ομάδα προσπαθεί να δείξει θεαματικό ποδόσφαιρο, κάποιες στιγμές δεν υπάρχει αρκετή σταθερότητα στην άμυνα. Πέντε παίκτες θα χάσουν την ερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Οι «κανονιέρηδες» μπορεί να μην παίζουν με απόλυτη δύναμη

Η Άρσεναλ παραμένει ηγέτης της Πρέμιερ Λιγκ, αν και στον τελευταίο γύρο οι Λονδρέζοι έκαναν λάθος, αποτυγχάνοντας να νικήσουν εκτός έδρας τη Σαουθάμπτον – 1:1. Οι «κανονιέρηδες» φάνηκαν σκληροί στα πρόσφατα παιχνίδια του πρωταθλήματος, οπότε η ευρωπαϊκή διοργάνωση θα είναι ένα επιπλέον βάρος. Ο Αρτέτα γνωρίζει καλά ότι ακόμη και μια ήττα στην επερχόμενη μάχη δεν θα είναι καταστροφή, είναι λογικό να χρησιμοποιήσει την αλλαγή της ομάδας. Οι Λονδρέζοι είναι πρώτοι στον όμιλο, μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη με 5 βαθμούς. Ο σύλλογος έχει τρεις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο αγώνας του πρώτου γύρου αναβλήθηκε, οπότε οι σύλλογοι πραγματοποίησαν αυτή τη συνάντηση λιγότερο από μια εβδομάδα πριν. Η Άρσεναλ είχε ένα σημαντικό πλεονέκτημα εντός έδρας, οπότε η νίκη των «κανονιέρηδων» με σκορ 2-1 ήταν επάξια.

Πρόβλεψη

Η αναμέτρηση έχει ελκυστική αφίσα, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες ότι οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με απόλυτη δύναμη. Στα χαρτιά δεν υπάρχει φαβορί, αν και θα δίναμε ένα ελάχιστο πλεονέκτημα στην Αϊντχόφεν, άλλωστε παίζουν στην έδρα τους και έχουν κίνητρο. Εδώ θεωρούμε ότι το στοίχημα 1Χ είναι πολλά υποσχόμενο – οι γηπεδούχοι δεν θα χάσουν (απόδοση 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *