The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αϊντχόβεν εναντίον Μπενφίκα: προγνωστικά για στοίχημα

Бенфика-Тондела-04.06b

Champions League – ΠλέιοφΦάση 2 από 2

Τρίτη, 24 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Φίλιπς

Την Τρίτη θα καθοριστούν οι τρεις συμμετέχοντες της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς εκείνη την ημέρα θα διεξαχθούν οι αγώνες της δεύτερης φάσης της πρόκρισης. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Αϊντχόβεν – Μπενφίκα. Ποίος θα βγει νικητής αυτής της ενδιαφέρουσας μάχης μεταξύ δύο διάσημων συλλόγων.

Η Μπενφίκα φτάνει με ελάχιστο πλεονέκτημα

Οι Λισαβόνιοι δεν μπορούν να βάλουν άλλους στόχους από το να μπουν στον όμιλο του Champions League. Ένας σύλλογος με τόσο μεγάλη ιστορία δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Η Μπενφίκα απόκλεισε εύκολα την Σπαρτάκ Μόσχας από τον αγώνα, κερδίζοντας και τα δύο ματς με σκορ 2:0. Ήδη από το πρώτο παιχνίδι φαίνεται ότι η Αϊντχόβεν φαίνεται πιο δύσκολο, ο αντίπαλος είναι πολύ ενεργός στην επίθεση, αν δεν ήταν το επιτυχημένο παιχνίδι του τερματοφύλακα, οι «αετοί» μπορεί να μην είχαν πλεονέκτημα στο δεύτερο παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής ο σύλλογος έχει 100% βαθμούς, 3 νίκες σε τρεις συναντήσεις, με δυσκολία στον τελευταίο γύρο κέρδισε εκτός έδρας την Ζιλ Βισέντε 2:0, και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο τέλος της συνάντησης.

Η Αϊντχόβεν διατηρεί εξαιρετικές πιθανότητες να περάσει

Η Αϊντχόβεν έχει επίσης στόχο να μπει στον όμιλο του Champions League, η ομάδα είναι νέα και επιθετική. Φυσικά, υπάρχουν προβλήματα στην άμυνα, κάτι που εξηγείται από το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο διοργανώνεται με έμφαση στην επίθεση. Η ήττα στη Λισαβόνα ήταν η πρώτη της σεζόν, αλλά οι πιθανότητες να περάσει είναι ακόμα καλές. Στο πρωτάθλημα η Αϊντχόβεν κέρδισε με σιγουριά δύο από δύο αγώνες. Ο αγώνας του τελευταίου γύρου ήταν επιτυχία για την ομάδα, η Καμπούρ ηττήθηκε πειστικά εντός έδρας με σκορ 4:1.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο αγώνα οι ομάδες έπαιξαν δύο διαφορετικά ημίχρονα, μετά το πρώτο ημίχρονο η Μπενφίκα προηγήθηκε 2:0, έχοντας εφαρμόσει τις ευκαιρίες της. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος έτρεξε να καλύψει τη διαφορά, το πρώτο γκολ απαντήθηκε γρήγορα, ενώ το δεύτερο δεν σημειώθηκε ποτέ, αν και υπήρχαν πραγματικές ευκαιρίες. Η μάχη έληξε με σκορ 2:1 υπέρ των «αετών».

Πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη το μοτίβο του παιχνιδιού της πρώτης συνάντησης, είναι πολύ πιθανό να περιμένουμε μεγάλο αριθμό επικίνδυνων στιγμών. Σε έναν ξεχωριστό αγώνα η Αϊντχόβεν θεωρείται ένα μικρό φαβορί, αλλά αν μιλήσουμε για την πρόκριση στο σύνολό της, οι πιθανότητες μπορούν να θεωρηθούν ως περίπου ίσες. Πιστεύουμε εδώ ταιριάζει το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *