The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αχάλ εναντίον Ενεργκέτικ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ахал-Энергетик-05.05b

Πρωτάθλημα του Τουρκμενιστάν

Τρίτη, 5 Μαΐου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ασαμπάντ

Στον τελικό αγώνα του έκτου γύρου του πρωταθλήματος του Τουρκμενιστάν θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν τον ισχυρότερο Αχάλ και Ενεργκέτικ.

Αχάλ

Την παραμονή η Αχάλ έχασε 1:2 από την Αλτίν Ασίρ, αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου την θέση της στο τουρνουά. Χάρη σε τέσσερις συνεχόμενες νίκες επί της Νέμπιτσι (2:0), Μερβ (3:0), Σαγκαντάμ (2:0) και Κοπεντάγκ (1:0), οι «πράσινο-κόκκινοι» κράτησαν προσωρινά την ηγεσία με 12 βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 9:2.

Ενεργκέτικ

Η μεσαία ομάδα του πρωταθλήματος Ενεργκέτικ κέρδισε πέντε βαθμούς με διαφορά τερμάτων 3:4. Έτσι, βρέθηκε στη συνηθισμένη πέμπτη θέση. Νωρίτερα η ομάδα από τη Μάρι σημείωσε νίκη με σκορ 2:1 εναντίον της Νέμπιτσι, λευκή ισοπαλία με την Κοπεντάγκ και ισοπαλία 1:1 με την Αλτίν Ασίρ, καθώς και με ήττες 0:1 από τη Μερβ και 0:1 από την Ασαμπάντ.

Πρόβλεψη

Η Αχάλ αποδίδει άριστα στην έδρα της, οπότε στο επερχόμενο παιχνίδι έχει το δικαίωμα να υπολογίζει άλλη μία επιτυχία. Δεν νομίζω ότι η ταπεινή Ενεργκέτικ θα επιβάλει αξιόλογο αγώνα στον τρέχοντα κάτοχο των ασημένιων  μεταλλίων του πρωταθλήματος του Τουρκμενιστάν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Αχάλ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *