The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αυστρία εναντίον Ρωσία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Austria-Russia-30.05

Διεθνής φιλικός αγώνας

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο διεθνή φιλικό αγώνα η εθνική Ρωσίας θα συναντηθεί με την εθνική Αυστρίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 30/05/2018 στις 9:45 μ.μ.

Αυστρία

Η εθνική ομάδα της Αυστρίας πέρασε επ’ έξω από το Παγκόσμιο Κύπελλο, τερματίζοντας μόλις στην τέταρτη θέση στον όμιλο D. Οι Αυστριακοί άφησαν μπροστά τους την Ουαλία, την Ιρλανδία και τη Σερβία, κερδίζοντας τέσσερις αγώνες από τους δέκα. Στους τελευταίους φιλικούς αγώνες οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν το Λουξεμβούργο (0:4), τη Σλοβενία ​​(3:0) και την Ουρουγουάη (2:1).

Ρωσία

Η εθνική της Ρωσίας στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως η οικοδέσποινα, προετοιμαζόταν για το κύριο γεγονός της χρονιάς με τη βοήθεια των φιλικών αγώνων. Τελευταία φορά η Ρωσία κέρδισε τον Οκτώβριο του 2017 στο φιλικό αγώνα με τη Νότια Κορέα (4:2), και στα τελευταία παιχνίδια έχασε από την εθνική  Γαλλίας (1:3), Βραζιλίας (0:3), έπαιξε ισοπαλία με την Ισπανία (3:3) και έχασε από την Αργεντινή (0:1).

Πρόβλεψη

Η εθνική της Ρωσίας υπό την ηγεσία του Stanislav Cherchesov απέδειξε ότι είναι πολύ δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να παίξουν μαζί. Συνεχείς συγκρούσεις των παικτών, ιδίως, του Ιγκόρ Ντενίσοφ, με την ηγεσία της ομάδας οδηγούν σε τεταμένη κατάσταση στο στρατόπεδο εκπαίδευσης. Η ηλικιωμένη άμυνα και οι τραυματισμοί του Κοκορίν και του Σμόλοφ είναι προφανές πρόβλημα της σημερινής εθνικής της Ρωσίας. Πρόβλεψη για αγώνα: χάντικαπ (0) στην Αυστρία με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *