The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Παραναένσε εναντίον Μπραγαντίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

АтлетикоПаранаэнсе-Брагантино-25.06

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022, 10:30 μ.μ.

Αρένα ντα Μπασάντα

Σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της δέκατης τέταρτης αγωνιστικής της Serie A της Βραζιλίας, θα αναμετρηθούν οι Ατλέτικο Παραναένσε εναντίον Μπραγαντίνο.

Ατλέτικο Παραναένσε

Τρίτη θέση, 21 βαθμοί και μέτρια διαφορά τερμάτων 13:13 – η Ατλέτικο Παραναένσε διεκδικεί το δικό της λόγω ρεαλιστικού ποδόσφαιρου. Με αυτόν τον τρόπο οι Ερυθρόμαυροι νίκησαν τη Γιουβεντούδε (3:1) και την Κοριτίμπα (1:0), ενώ ισοφάρισαν 2:2 με τη Σάντος, 0:0 με τη Φορταλέζα και 1:1 με την Κορίνθιανς.

Μπραγαντίνο

Η Μπραγαντίνο, από την άλλη, μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα τρέχον αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Στην πορεία τους, οι Red Bulls σημείωσαν ισοπαλίες 1:1 με την Cuiaba και 2:2 με τη Σάντος, ενώ επικράτησαν επί των Φλαμένγκο (1:0) και (4:2). Ως αποτέλεσμα η άνοδος στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 18:15.

Πρόβλεψη

Στην πρόσφατη ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ αυτών των ομάδων, υπάρχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα της Ατλέτικο Παραναένσε. Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι που βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα θα βάλουν τα δυνατά τους τουλάχιστον να μην χάσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ατλέτικο Παραναένσε με χάντικαπ 0 και απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *