The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Παραναένσε εναντίον Ιντερνασιονάλ: πρόβλεψη για αγώνα

АтлетикоПаранаэнсе-Интернасьональ-16.07

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022, 10:30 μ.μ.

Αρένα ντα Μπασάντα

Η κύρια διακόσμηση του δέκατου έβδομου γύρου του Μπραζιλεϊράο θα είναι η βασική μάχη μεταξύ της Ατλέτικο Παραναένσε και της Ιντερνασιονάλ.

Ατλέτικο Παραναένσε

Η Ατλέτικο Παραναένσε βρίσκεται στην έκτη θέση με 27 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 20:17, αλλά είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τους κορυφαίους. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις οι Ερυθρόμαυροι κέρδισαν νίκες επί των Κοριτίμπα (1:0), Μπραγαντίνο (4:2) και Παλμέιρας (2:0), σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Κορίνθιανς και έχασαν με 1:2 από την Γκόιας.

Ιντερνασιονάλ

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Ιντερνασιονάλ εμφανίστηκε με ποικίλη επιτυχία κόντρα σε Γκόιας (2:1), Μποταφόγκο (2:3), Κοριτίμπα (3:0), Σεάρα (1:1) και America MG (1:0). Η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε συνεχίζει να παλεύει για το τίτλο στο πρωτάθλημα. Τρίτη θέση, 28 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 23:15 είναι η σημερινή της επίδοση.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Παραναένσε είναι πολύ δυνατή εντός έδρας, όπου ηττήθηκε για τελευταία φορά πριν από τρεις μήνες. Δεν θα εκπλαγώ αν οι γηπεδούχοι παίξουν ξανά σε υψηλό επίπεδο και κερδίσουν τουλάχιστον ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ατλέτικο Παραναένσε με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *