The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μινέιρο εναντίον Φορταλέζα: πρόβλεψη για τον αγώνα

АтлетикоМинейро-Сантос-13.10

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, 3:00 π.μ.

Μινεϊράο

Το Σαββατοκύριακο παραδοσιακά διεξάγονται οι περισσότερες αθλητικές και ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις. Τώρα, βέβαια, η εικόνα έχει αλλάξει από το γεγονός ότι στην Ευρώπη το κύριο μέρος των πρωταθλημάτων, συμπεριλαμβανομένων όλων των βασικών, γίνονται πλέον εκτός σεζόν. Όλο και περισσότερο η προσοχή εστιάζεται στη Νότια Αμερική, όπου η κλήρωση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η νυν πρωταθλήτρια της τοπικής Serie A, Ατλέτικο Μινέιρο, θα φιλοξενήσει αυτή την περίοδο τη Φορταλέζα. Θα μπορέσουν ο Χαλκ και η παρέα να κερδίσουν άλλη μια νίκη εντός έδρας; Το αναλυτικό τμήμα του site έχει ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα που θα διεξαχθεί το πρωί στις 26 Ιουνίου 2022.

Θα είναι πολύ δύσκολο για την Ατλέτικο Μινέιρο να υπερασπιστεί τον τίτλο

Τα «κοκοράκια» το 2021 ολοκλήρωσαν ένα μακρύ έπος μισού αιώνα. Από το 1971, μετά τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος, ολόκληρες γενιές φιλάθλων περίμεναν επανάληψη. Και μόνο στην τελευταία κλήρωση της Serie A, με τον Χαλκ να επιστρέφει στην πατρίδα του, η ομάδα κατάφερε να κερδίσει ξανά το «χρυσό». Η νέα σεζόν πηγαίνει καλά για την ομάδα. Κατέλαβε την 1η θέση στον όμιλο του Copa Libertadores. Ταυτόχρονα όμως στο Μπραζιλεϊράο τα αποτελέσματα είναι μάλλον μέτρια. Αλλά με τη Φλαμένγκο τα πράγματα κάπως βελτιώθηκαν: επικρατήσαν σταθερά τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Η Φορταλέζα αυτή τη σεζόν σημειώνει κάτι παραπάνω από αποτυχία

Από το 2010 έως το 2017, οι «Τρικολόρ του Ατσάλι» έπαιζαν σταθερά στο επίπεδο της Serie C. Στη συνέχεια, έχοντας περάσει τη 2η κατηγορία της χώρας μέσα σε ένα χρόνο, έδειχναν να μπορούν να πάρουν θέση στην κορυφή. Επιπλέον, το 2021 έφερε μια υψηλή, 4η θέση. Όμως αποδείχθηκε ότι αυτή η άνοδος ακολουθήθηκε από εξίσου απότομη πτώση. Στο Cope Libertadores, έχοντας κερδίσει στον τελευταίο γύρο εκτός έδρας την Colo-Colo, προηγήθηκαν των Χιλιανών στη διαμάχη για τη 2η θέση στον όμιλο και μαζί με το δικαίωμα να παίξουν στα πλέι οφ. Ταυτόχρονα όμως, όλα στη Serie A τελείωσαν με μια απίστευτη αποτυχία στην αρχή, με 2 βαθμούς στους πρώτους 8 γύρους. Ναι, τον Ιούνιο σημειώθηκε μια εκτός έδρας νίκη επί της Φλαμένγκο και ακολούθησαν ισοπαλίες με Γκόιας και Ατλέτικο Παραναένσε. Ούτε αυτό όμως επέτρεψε να φύγουν από την τελευταία θέση, ειδικά από τη στιγμή που ακολούθησε το 2-3 με την Αβάι. Από την άλλη, στον τελευταίο γύρο της Serie A, λόγω γκολ του Ιάγκο Πικάτσου, η Φορταλέζα κέρδισε σε μειοψηφία την Αμέρικα Μινέιρο. Στη συνέχει στο κύπελλο κέρδισε και τη Σεάρα.

Προηγούμενοι αγώνες

Και τα 3 τελευταία ματς, στην περσινή Serie A και δύο φορές στο κύπελλο, κέρδισε η Ατλέτικο Μινέιρο.

Πρόβλεψη

Η Φορταλέζα δεν είναι τόσο κακή, αλλά η Ατλέτικο Μινέιρο έχει βελτιωθεί. Καλύτερα να ποντάρετε στο ουδέτερο «over 2,5 « (απόδοση 1,94).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *