The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μινέιρο εναντίον Φλαμένγκο: πρόβλεψη για τον αγώνα

АтлетикоМинейро-Фламенго-19.06

Κύπελλο Βραζιλίας

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 3:30 π.μ.

Μινεϊράο

Η Πέμπτη θα μας χαρίσει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ναι, η Ευρώπη πλέον ξεκουράζεται, με σπάνιες εξαιρέσεις. Υπάρχει όμως και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, έτσι το βράδυ της Πέμπτης σε αυτή τη χώρα θα γίνουν πολλές μονομαχίες κυπέλλου. Από το σύνολο ξεχωρίζει το παιχνίδι μεταξύ της Ατλέτικο Μινέιρο και της Φλαμένγκο, των πρωταθλητών των προηγούμενων ετών. Υπάρχουν ελπίδες για τους φιλοξενούμενους για θετική έκβαση; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση στην πρόβλεψη και για έναν από τους κύριους αγώνες στις 23 Ιουνίου 2022.

Η Ατλέτικο Μινέιρο θα δυσκολευτεί να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο

Τα «κοκοράκια» την περασμένη σεζόν ήταν σε θέση να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ακριβώς αυτό που πολυαναμενόταν, γιατί πριν από αυτό το «χρυσό» είχε κατακτηθεί ακριβώς πριν από μισό αιώνα, ήδη το 1971. Τώρα ο Hulk και η εταιρεία, φυσικά, θα ήθελαν να επαναλάβουν αυτή την επιτυχία. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να συμβαδίσουν με τους κορυφαίους της τρέχουσας κλήρωσης. Ωστόσο, στο Cope Libertadores, οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν να περάσουν στα πλέι οφ. Αλλά, περιέργως, μετά το τέλος του αγώνα εκεί, οι θάλαμοι του Antonio Mohamed εξέδωσαν ένα σερί ήττας στο Brasileirao. Και μόνο στο τελευταίο ματς, μόλις με τη Φλαμένγκο, τελικά κέρδισε, και με σιγουριά, 2-0.

Η Φλαμένγκο ήταν απογοητευμένη στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν

Η Φλαμένγκο έζησε πρόσφατα ένα φρέσκο κομμάτι της ιστορίας. Το 2019-2020, έγιναν εθνικοί πρωταθλητές δύο φορές στη σειρά, καταλαμβάνοντας και το Copa Libertadores. Αλλά την περασμένη σεζόν υπήρχε μόνο η 2η θέση, αν και σε συνδυασμό με τον πρώτη τελικό του Κόπα, αλλά έχασαν εκεί. Ήθελαν να επανορθώσουν όλα και, όπως συμβαίνει συχνά τώρα στη Βραζιλία, πόνταραν στον Πορτογάλο Πάουλο Σόουζα. Αλλά αυτός ο τεχνικός κατάφερε γρήγορα να απογοητεύσει. Δεν τον έσωσαν και καλά αποτελέσματα στο Cope Libertadores: 16 βαθμοί στον όμιλο. Πολύ καταθλιπτικά ήταν τα «κατορθώματα» στο πρωτάθλημα, όπου στις αρχές του καλοκαιριού τα στατιστικά ήταν σε επίπεδο αουτσάιντερ. Ως αποτέλεσμα, ο Dorival Junior κλήθηκε στο Maracana. Ξεκίνησε με ήττα, αλλά στη συνέχεια κέρδισε με 2-0 την Cuiaba. Και μετά ακολούθησε το προαναφερόμενο 0-2.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2020-2021, η Ατλέτικο Μινέιρο είχε 3 νίκες στη σειρά. Όμως τον Οκτώβριο η Φλαμένγκο κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Και τον Φεβρουάριο, στα πέναλτι, οι «γύπες» κέρδισαν τα «κοκοράκια» στον αγώνα για το Σούπερ Καπ αφού πέτυχαν 2-2 στην ώρα του αγώνα.

Πρόβλεψη

Δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα. Ίσως με λιγότερη αυτοπεποίθηση, αλλά η Ατλέτικο Μινέιρο πρέπει να κερδίσει ξανά (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *