The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μινέιρο εναντίον Σάο Πάολο: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-AtléticoMineiro-SãoPaulo-14.06

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019, 2:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ιντεπεντένσια

Τη νύχτα της Παρασκευής, 14 Ιουνίου στην πόλη της Βραζιλίας Belo Horizonte θα πραγματοποιηθεί  ένας από τους αγώνες του 9ου γύρου της τοπικής Serie A, όπου θα συναντηθούν Ατλέτικο Μινέιρο και Σάο Πάολο. Αυτές είναι καλές ομάδες με τα δικά τους προβλήματα, γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μινέιρο – Σάο Πάολο.

Δεν υπάρχει συμβιβασμός

Προς το παρόν η Ατλέτικο Μινέιρο φαίνεται αρκετά καλή, αλλά η ομάδα σκοντάφτει περιοδικά. Στο πλαίσιο του νέου πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Λεβίρ Κούλπι κατάφερε να κερδίσει 5 φορές και τρεις φορές να χάσει, αλλά εξακολουθεί να κρατάει την 3η θέση των βαθμολογιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός έδρας τα “κοκοράκια” είναι πολύ πιο ισχυρά και παραγωγικά. Τώρα η ομάδα σκοράρει σε όλους, καθώς στην έδρα της σταμάτησε να χάνει…

6 αγώνες χωρίς νίκη

Ταυτόχρονα η Σάο Πάολο έχασε μόνο 1 αγώνα στους 8 γύρους κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν της Serie A, αλλά έχει πολύ λιγότερους βαθμούς στο ενεργητικό της – 13. Και όλα αυτά εξαιτίας του γεγονότος ότι η ομάδα κέρδισε μόνο 3 φορές. Ωστόσο, από τα μέσα Μαΐου, η ενδεκάδα του Cook βιώνει καθαρά “μαύρη περίοδο”, η οποία διαρκεί εδώ και 6 αγώνες, στους οποίους οι “τρίχρωμοι” κατάφεραν να παίξουν ισοπαλία τρεις φορές και να χάσουν τρεις φορές με συνολικό σκορ 1:4. Δηλαδή, φαίνεται ότι η ομάδα έχει προβλήματα με την απόδοση.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μινέιρο φαίνεται καλή, ειδικά όταν παίζει εντός έδρας. Ενώ η Σάο Πάολο τώρα “επιπλέει”, και είναι απίθανο να καταφέρει να δείξει κάτι εκτός έδρας. Έτσι σε αυτόν τον αγώνα είναι πιο λογικό να περιμένουμε την κυριαρχία από τους γηπεδούχους, και ως εκ τούτου είναι καλύτερο να στοιχηματίσετε σε αυτούς. Ωστόσο, η αντασφάλιση είναι τα πάντα για μας, μη το ξεχνάμε… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ατλέτικο Μινέιρο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *