The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μινέιρο εναντίον Παλμέιρας: πρόβλεψη για τον αγώνα

АтлетикоМинейро-Палмейрас-29.09

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022, 3:45 π.μ.

Μινεϊράο

Σε έναν από τους κύριους αγώνες του εικοστού όγδοου γύρου του Μπραζιλεϊράο, η Ατλέτικο Μινέιρο θα δοκιμάσει τη δύναμη της Παλμέιρας.

Ατλέτικο Μινέιρο

Η νυν πρωταθλήτρια της χώρας Ατλέτικο Μινέιρο έχασε ουσιαστικά την ευκαιρία να επαναλάβει την περσινή επιτυχία. Με ποικίλες επιτυχίες κόντρα σε Goias (0:1), America MG (1:1), Atlético Goianiense (2:0), Bragantino (1:1) και Avai (0:1), οι Miners έπεσαν αμέσως στην έβδομη θέση με 40 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 34:30.

Παλμέιρας

Σε όλη τη διάρκεια της εκστρατείας, η Παλμέιρας έχει σταθερό προβάδισμα με σταθερούς οκτώ βαθμούς τώρα. Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά από τρεις σερί ισοπαλίες με Φλαμένγκο (1:1), Φλουμινένσε (1:1) και Μπραγαντίνο (2:2), οι Βερντάο εναλλάξ νίκησε τη Γιουβεντούτε (2:1) και τη Σάντος (1:0).

Πρόβλεψη

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι φορείς στοιχημάτων πιστεύουν πιο πολύ στους γηπεδούχους, αλλά δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν να σπάσουν την αντίσταση της Παλμέιρας, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά μέσα για να κερδίσουν τουλάχιστον ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Παλμέιρας δε θα χάσει με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *