The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) εναντίον Τσέλσι (Αγγλία): πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Челси-23.02b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ρουμανία. Εθνικό Στάδιο του Βουκουρεστίου

Την Τρίτη θα διεξαχθούν οι επόμενοι δύο αγώνες του γύρου των 16 του Champions League, προσφέρουμε την αιτιολογημένη πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι. Ποιος θα έχει το πάνω χέρι σε αυτή τη συναρπαστική μάχη.

Οι «στρωματάδες» βρίσκονται σε παρακμή

Η ομάδα της Μαδρίτης ξεκίνησε αυτή τη σεζόν πολύ δυνατά και πήρε μεγάλο προβάδισμα στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Αλλά τώρα οι παίκτες του Ντιέγο Σιμεόνε έχουν πέσει αισθητά, έχοντας κερδίσει μόνο έναν αγώνα από τους τέσσερις τελευταίους στο πρωτάθλημα. Έτσι έγινε που οι «στρωματάδες» έπαιξαν δύο αγώνες στη σειρά εναντίον της Λεβάντε, κερδίζοντας μόνο ένα βαθμό σε αυτές τις μάχες. Ο σύλλογος έχασε το τεράστιο προβάδισμα που είχε, τώρα η διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι μόνο 3 βαθμοί, με ένα παιχνίδι μπροστά. Δεν μπορεί να συνεχιστεί το σερί αποτυχιών, πρέπει να αποκαταστηθούν στο Champions League.

Οι «αριστοκράτες» δεν χάνουν με το Τουχέλ

Υπό τον Τομάς Τουχέλ η Τσέλσι έπαιξε επτά αγώνες, πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Διορθώθηκε η κατάσταση και στην Πρέμιερ Λιγκ, ο σύλλογος είναι ακόμα πέμπτος στο πρωτάθλημα, δύο βαθμούς πίσω από τους πρώτους τέσσερις. Η ομάδα κέρδισε αυτοπεποίθηση και σταθερότητα, η οποία είναι πολύ σημαντική πριν από μια τέτοια μάχη στο Champions League. Στο τελευταίο της ματς η Τσέλσι δεν κατάφερε να νικήσει τη Σαουθάμπτον 1:1. Αν και οι Λονδρέζοι είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με τους αντιπάλους τους, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ένας πολύ έμπειρος μαχητής για ευρωπαϊκά κύπελλα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν επτά αγώνες μεταξύ τους, δύο νίκες για κάθε σύλλογο, η ισοπαλία καταγράφηκε τρεις φορές. Πιο συγκεκριμένα, η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε τις πιο σημαντικές μάχες στο 2012 UEFA Super Cup και στους ημιτελικούς του Champions League 2014.

Πρόβλεψη

Σημειώστε ότι η επικοινωνία μεταξύ Λονδίνου και Μαδρίτης διακόπηκε προσωρινά εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού. Για το λόγο αυτό, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο γήπεδο στο Βουκουρέστι. Επειδή υπάρχουν δύο ισχυροί αντίπαλοι, κανείς δεν μπορεί να προτιμηθεί εδώ. Θεωρούμε βέλτιστο εδώ για να στοιχηματίσουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *