The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) εναντίον Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία): πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Бавария-01.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 5η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μαδρίτη. Στάδιο “Wanda Metropolitano”

Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του Ομίλου Α η Μπάγερν Μονάχου θα επισκεφθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής ημέρας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Μετά από εννέα γύρους του ισπανικού πρωταθλήματος η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αήττητη, αλλά στην ηπειρωτική αρένα αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες. Οι «στρωματάδες» δεν έπαιξαν με τον καλύτερο τρόπο με τους Μπάγερν (0:4), Σάλτσμπουργκ (3:2) και Λοκομοτίβ (1:1, 0:0), γι’ αυτό με πέντε βαθμούς και διαφορά τερμάτων 4:7 καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση και κινδυνεύουν να πέσουν ακόμη χαμηλότερα.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου, με τη σειρά, νίκησε την Ατλέτικο (4:0), τη Λοκομοτίβ (2:1) και τη Σάλτσμπουργκ (6:2, 3:1), που της επέτρεψαν να κερδίσουν τους 12 βαθμούς το μέγιστο, συμπληρωμένες με διαφορά τερμάτων 15:4. Η ομάδα ηγείται επίσης και στην Μπουντεσλίγκα, όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο έσπασε την αντίσταση της Στουτγκάρδη (3:1).

Πρόβλεψη

Ο γερμανικός σύλλογος είναι τώρα σε πολύ καλή κατάσταση, και προφανώς δεν σκοπεύει να κάνει παραχωρήσεις στην Ατλέτικο, η οποία χρειάζεται βαθμούς πολύ περισσότερο. Κατά τη γνώμη μου, το νικηφόρο σερί της Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά το χωρίς ήττες πιθανότατα να διαρκέσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Μπάγερν Μονάχου δε θα χάσει με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *