The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Σπόρτινγκ Λισαβόνας: πρόβλεψη για τον αγώνα

AtleticoMadrid-Sporting-05.04

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ, προημιτελικός – φάση 1 από 2

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Wanda Metropolitano

Ένας από τους πλησιέστερους αγώνες της Πέμπτης θα είναι το πρώτο προημιτελικό ματς του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της ομάδας Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Εντελώς ξεκάθαρο φαβορί της επικείμενης συνάντησης είναι η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε από τη Μαδρίτη, είναι σαφώς ανώτερη από το μελλοντικό αντίπαλό της στη σύνθεση και τις δυνατότητες, οι «στρωματάδες» είναι σε άριστη κατάσταση.

Μόνο κερδίζει

Στα τελευταία 4 παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης μόνο κέρδιζε, από δύο φορές νικώντας την ομάδα της Κοπεγχάγης Δανίας 4:1, 1:0 και τη Λοκομοτίβ Μόσχας 3:0 και 5:1. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στη δεύτερη θέση μετά από 30 γύρους, αλλά οι πιθανότητες να κερδίσει τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας της χώρας οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν, επειδή η διαφορά από την κορυφαία Μπαρτσελόνα είναι 9 βαθμούς 8 γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί το γεγονός ότι η μελλοντικοί γηπεδούχοι χάνουν λίγο, στους 30 αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος η Ατλέτικο έχασε στην εστία της μόλις 14 γκολ.

Τρίτοι στην Πορτογαλία

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μια ομάδα καλού ευρωπαϊκού επίπεδου, αλλά ακόμη και στην πατρίδα της, την Πορτογαλία, τα «λιοντάρια» δεν μπορούν να ανταγωνιστούν με την Μπενφίκα και Πόρτο στα ίσα. Μετά από 28 γύρους η Σπόρτινγκ βρίσκεται στην τρίτη θέση, χάνει από τους «δράκους» 5 βαθμούς, ενώ από τους «αετούς» έξι. Στους δύο πρώτους γύρους των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα της Λισαβόνας πέρασε την Αστάνα του Καζακστάν και την Τσεχική Βικτώρια.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παίζει στο υψηλότερο επίπεδο στην άμυνα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να μην χάσει στην προσεχή συνάντηση και παράλληλα να έχει πλεονέκτημα πριν από το δεύτερο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι κάτω από 0,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *