The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

AtleticoMadrid-Sevilla-17.01

Κύπελλο Ισπανίας

Wanda Metropolitano, Μαδρίτη

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τετάρτη θα διεξαχθούν τρεις αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου του Βασιλιά, ένας από τους αγώνες θα είναι η συνάντηση μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη στο γήπεδο της ομάδας της Μαδρίτης. Η Ατλέτικο είναι σε αρκετά καλή φόρμα, η ομάδα του Σιμεόνε μοιάζει και πάλι με έναν βοά, ο οποίος “στραγγαλίζει” τους αντιπάλους του, μη επιτρέποντας να αναπνεύσουν. Αλλά η ηγεσία της Σεβίλλη φαίνεται να έκανε λάθος, προσκαλώντας στη θέση του προπονητή τον Βιτσέντζο Μοντέλα. Ο Ιταλός δεν μπόρεσε να βελτιώσει το παιχνίδι της ομάδας σε σύντομο χρονικό διάστημα, η ομάδα του χάνει μια σημαντική συνάντηση μετά την άλλη.

Στο στυλ της

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στο στυλ της νίκησε το περασμένο Σαββατοκύριακο της Έιμπαρ στη Χώρα των Βάσκων, οι “στρωματάδες” έπαιξαν και πάλι στο μηδέν. Μετά από αυτή τη νίκη στο ενεργητικό των “ερυθρόλευκων” υπάρχουν 42 βαθμοί, η διαφορά από την Μπαρτσελόνα αποτελεί 9 βαθμούς, η Βαλένθια είναι πίσω από την Ατλέτικο δύο μονάδες, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης 10 μονάδες.

Έχασαν

Η Σεβίλλη με το Μοντέλα κέρδισε μόνο την Κάντιθ δύο φορές, αλλά η Κάντιθ είναι η ομάδα της Σεγκούντα, ενώ στην Πριμέρα Ντιβισιόν υπάρχουν ήττα 3:5 από την Μπέτις στο ντέρμπι και ήττα από την Αλαβές 0:1. Ως αποτέλεσμα στην κατάταξη της ισπανικής ελίτ οι “ερυθρόλευκοι” έπεσαν στην έκτη θέση, αφήνοντας να περάσει μπροστά τη Βιγιαρεάλ, η οποία έχει ήδη 29 βαθμούς. Αλλά το πιο δυσάρεστο είναι ότι η Σεβίλλη δεν έχει καλοστημένο παιχνίδι, στην επίθεση ενεργούν αυθόρμητα, και στην άμυνα κάνουν πολλά λάθη.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο είναι περισσότερο από το αναμενόμενο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης, η ομάδα του Σιμεόνε επικεντρώνεται σε εσωτερικούς αγώνες μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, ο στόχος της ομάδας είναι να πάρει ένα από τα ισπανικά τρόπαια. Η Σεβίλλη είναι σε κακή κατάσταση, ο Μοντέλα δεν ξέρει τι να κάνει με τη νέα του ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *