The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Σεβίλλη: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетико-Севилья-15.05_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022, 8:30 μ.μ.

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Στην κεντρική μάχη της 37ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν θα παίξουν μεταξύ τους Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη, το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι «στρωματάδες» είχαν μια δύσκολη σεζόν

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είχε καμία ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο αυτή τη σεζόν, ακόμη και η πρόκριση στην πρώτη τετράδα ήταν αμφίβολη. Οι παίκτες του Σιμεόνε μπόρεσαν να συγκεντρωθούν την κατάλληλη στιγμή, τώρα η ομάδα είναι τρίτη και σίγουρα δεν θα πέσει έξω από την πρώτη τετράδα. Στον τελευταίο γύρο οι «στρωματάδες» χωρίς προβλήματα νίκησαν εκτός έδρας την Έλτσε με σκορ 2:0. Νίκη επί ενός άμεσου ανταγωνιστή θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν θέση στην τρίτη θέση, αν και η ισοπαλία δεν είναι επίσης η χειρότερη επιλογή. Τραυματισμός δεν θα επιτρέψει σε τρεις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Σεβίλλη χαλάρωσε νωρίς

Για κάποιο διάστημα, η Σεβίλλη ήταν κιόλας ο κύριος διώκτης της Ρεάλ, αν και δεν ήταν δυνατό να προλάβει τους Μαδριλένιους. Τώρα ο σύλλογος είναι τέταρτος στο πρωτάθλημα, η θέση στην πρώτη τετράδα δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένη, αλλά η διαφορά από την πέμπτη Μπέτις φτάνει τους 5 βαθμούς. Η ομάδα βρίσκεται σε σερί τριών ισοπαλιών, αν και σαφώς θα μπορούσε να παίξει καλύτερα σε αυτές τις συναντήσεις. Στον τελευταίο γύρο δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τη Μαγιόρα, σημειώνοντας 0:0. Η Σεβίλλη είχε επίσης τρεις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι ομάδες έπαιξαν έναν τεταμένο αγώνα, η Σεβίλλη κατάφερε να αρπάξει τη νίκη, χάρη το γκολ που σημειώθηκε στο 88ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Ουσιαστικά μας περιμένει αγώνας για την τρίτη θέση, αν και αυτή η θέση δεν διαφέρει από την τέταρτη στην Πριμέρα. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους «στρωματάδες», άλλωστε είναι οι γηπεδούχοι. Περιμένουμε ήρεμο ποδόσφαιρο, χωρίς πολλές επικίνδυνες στιγμές. Το στοίχημα στο under 2,5 γκολ φαίνεται αρκετά λειτουργικό εδώ με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *