The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

MADRID, SPAIN - DECEMBER 12:  Marco Asensio of Real Madrid CF is challenged by Mario Hermoso of Atletico de Madrid during the La Liga Santander match between Real Madrid CF and Club Atletico de Madrid at Estadio Santiago Bernabeu on December 12, 2021 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Στην Ευρώπη την επόμενη εβδομάδα ξεκινά μια παύση στο ποδόσφαιρο των συλλόγων, ήρθε η ώρα για το πρώτο «παράθυρο» για συναντήσεις μεταξύ ομάδων αυτό το φθινόπωρο. Προς το τέλος θα παιχτεί άλλος ένας γύρος και στη Πριμέρα οι γειτονικοί κολοσσοί, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης, θα παίξουν μεταξύ τους αργότερα από όλους. Ποιος θα κερδίσει το ντέρμπι της Μαδρίτης αυτή τη φορά; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση σε αποκλειστική πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ήδη χάσει βαθμούς αυτή τη σεζόν

Οι «στρωματάδες» ξεκινούν το τρέχον πρωτάθλημα καλύτερα από το προηγούμενο. Τότε απέτυχαν σχεδόν εντελώς στον 1ο γύρο και όχι χωρίς δυσκολία ήταν δυνατό να κερδίσουν πίσω θέσεις στην ομάδα των ηγετών. Τώρα υπάρχουν προβλήματα, για παράδειγμα, με τον χρόνο παιχνιδιού του Γκριεζμάν, ο οποίος βγαίνει πάντα μόνο μετά το 60ο λεπτό. Όμως, από την άλλη, ο Μοράτα χρειάστηκε, αφού επέστρεψε από τη Γιουβέντους και έχει ήδη σκοράρει τρεις φορές. Μέχρι στιγμής, οι «Cholo-Team», κερδίζοντας σταθερά βαθμούς με τις πιο αδύναμες (Χετάφε, Βαλένθια, Θέλτα), δεν έχει καλή απόδοση με πιθανούς ανταγωνιστές. Ο σύλλογος έχασε από τη Βιγιαρεάλ εντός έδρας με σκορ 0:2, με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν περιορίστηκε στην ισοπαλία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μια σοβαρή απώλεια προσωπικού

Οι «μαρέγκες» είναι πλέον σε μεγάλο βαθμό η ομάδα του Μπενζεμά. Φυσικά, και ο προπονητής είναι καλός και οι παίκτες, από τον Κουρτουά μέχρι τον Μόντριτς και τον Βινίσιους Τζούνιορ, είναι υπέροχοι. Ωστόσο, δεν είναι τυχαίο που ο έμπειρος Γάλλος θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί στη διαμάχη για την επόμενη Χρυσή Μπάλα. Έβγαλε κυριολεκτικά το νικηφόρο Champions League, και έπαιξε βασικό ρόλο στη νίκη στη Πριμέρα. Ο επιθετικός ξεκίνησε καλά τη νέα σεζόν, αλλά έσπασε αρκετά σοβαρά στη Γλασκώβη, με τη Σέλτικ. Μέχρι στιγμής, μπορεί να αντικατασταθεί ανώδυνα. Στον τελευταίο γύρο, πίεσαν τη Μαγιόρκα, νικώντας με σκορ 4-1 με ισχυρή θέληση, με το διπλό του Ροντρίγκο. Και ο Αζάρ, που βγήκε αντί για επιθετικό, σκόραρε ήδη στη Σκωτία. Τώρα όμως οι Galacticos παίζουν απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο, του οποίου το ατού θεωρείται φυσικά η άμυνα που ηγείται από τον Όμπλακ.

Προηγούμενοι αγώνες

Είναι το ντέρμπι της Μαδρίτης και ανταποκρίνεται στο στάτους του. Στις τελευταίες 13 συναντήσεις, η Ρεάλ σημείωσε 4 νίκες στην κανονική διάρκεια, η Ατλέτικο – 3. Στην τελευταία κλήρωση ισοπαλία της Πριμάρα Ντιβισιόν οι ομάδες αντάλλαξαν «στεγνές» νίκες  στις έδρες τους.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν τους αντιπάλους σχεδόν ίσους σε δύναμη. Ωστόσο, τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να έχει περισσότερα ατού ακόμα και χωρίς τον Μπενζεμά. Ποντάρουμε σε φιλοξενούμενους με χάντικαπ 0 και απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *