The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-РеалМадрид-07.03b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Wanda Metropolitano

Στον κεντρικό αγώνα της Πριμέρα Ντιβισιόν θα δούμε το ντέρμπι της Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των σούπερ κλαμπ δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι «στρωματάδες» προσπαθούν να κρατηθούν στην κορυφή

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αυτή τη σεζόν έχει έμμονη ιδέα να κερδίσει το στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα. Οι «στρωματάδες» έχουν κάθε ευκαιρία να επιτύχουν το στόχο τους, επειδή έχουν προβάδισμα με περιθώριο 5 βαθμών με ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα νίκησε τη Βιγιαρεάλ 2:0 εκτός έδρας. Το πλεονέκτημα των παικτών του Diego Simeone ήταν πιο πειστικό, αλλά η ομάδα σημείωσε απροσδόκητα μόνο έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια εναντίον της Λεβάντε, γεγονός που επέτρεψε στους ανταγωνιστές να πλησιάσουν. Σε άλλα τουρνουά δεν είναι όλα τόσο ομαλά, η Ατλέτικο έχασε τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα από την Τσέλσι 0:1, στους 16 του Champions League. Τρεις παίκτες δεν θα παίξουν σε αυτή τη μάχη για διαφορετικούς λόγους.

Προβληματική Ρεάλ Μαδρίτης

Η ομάδα της Μαδρίτης έχει πολλά προβλήματα αυτή τη σεζόν, ειδικά όσον αφορά τη σύνθεση. Λόγω του μεγάλου αριθμού τραυματιών, ο Ζιντάν στην πραγματικότητα δεν είχε κανέναν στην επίθεση. Οι Ramos, Carvajal και Mariano σίγουρα δεν θα παίξουν στον επερχόμενο αγώνα και οι Benzema, Militao και Hazard είναι υπό αμφιβολίες, όλοι αυτοί οι παίκτες θα μπορούσαν να είχαν παίξει στην αρχή χωρίς προβλήματα. Οι «μαρέγκες» μοιράζονται τη δεύτερη θέση με την Μπαρτσελόνα, χάνοντας σε δευτερεύοντες δείκτες. Στον τελευταίο γύρο, με μεγάλη δυσκολία, κατάφεραν να παίξουν ισοπαλία ενάντια στη Ρεάλ Σοσιεδάδ 1:1. Στο Champions League η Ρεάλ κέρδισε την πρώτη εκτός έδρας συνάντηση με την Αταλάντα 1:0.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι «στρωματάδες» έχουν ένα συγκεκριμένο ψυχολογικό εμπόδιο στις μάχες ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να νικήσει τους γείτονές της στους εννέα τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος. Η συνάντηση του πρώτου γύρου τελείωσε με τη νίκη των «μαρέγκων» με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Κάποιος μπορεί να βγάλει καλά χρήματα σε έναν τέτοιο αγώνα. Οι πιθανότητες εδώ είναι πολύ γλυκές, αλλά ποιον πρέπει να προτιμήσετε; Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πιο σταθερή, αν και πρέπει να θυμάστε την ψυχολογία, εδώ είναι προτιμότερή η Ρεάλ. Δεν περιμένουμε μια θεαματική μάχη και προτείνουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *