The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Сельта-11.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – Αγωνιστική 1/6

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Αυτή η εβδομάδα είναι ενδιαφέρουσα, πρώτα απ’ όλα, με ένα πλήρες ξεκίνημα του αγώνα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και φυσικά το πιο αναμενόμενο είναι το Champions League, όπου είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι δυνατότεροι. Ο ισπανικός κολοσσός, Ατλέτικο Μαδρίτης, φιλοξενεί τον καλύτερο σύλλογο από τη γειτονική χώρα – την Πόρτο. Τι θα γίνει με τους «δράκους» στη Μαδρίτη; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν δημιουργήσει μια πρόβλεψη για αυτόν τον σημαντικό αγώνα στις 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήγε καλά στο Champions League την περασμένη σεζόν

Οι «στρωματάδες» δεν μπορούν να συμπεριλάβουν την σεζόν 2021/2022 στο ενεργητικό τους. Η πρωταθλήτρια της χώρας, που ξόδεψε πολλά χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ, δυσκολεύτηκε στον 1ο γύρο και δεν αποκαταστάθηκε πλήρως μέχρι την άνοιξη (αν και διατήρησε το ελάχιστο στόχο, θέση στην πρώτη τριάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν). Την ίδια ώρα, οι Ισπανοί προκρίθηκαν από έναν δύσκολο όμιλο στο Champions League και απέκλεισαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και στους προημιτελικούς σε έναν πικρό αγώνα, μόνο ελάχιστα έχασαν από το φαβορί και τον μελλοντικό συμμετέχοντα στον τελικό – τη Σίτι. Τώρα, παρεμπιπτόντως, η σύνθεση της ομάδας φαίνεται οπτικά πιο απλή από το περασμένο φθινόπωρο. Αλλά, φυσικά, πρέπει να κερδίζει εντός έδρας a priori.

Η Πόρτο ανέκτησε το στάτους της δύναμης Νο. 1 στο ποδόσφαιρο της χώρας της

Οι «δράκοι» την προηγούμενη σεζόν έχασαν το «χρυσό» από τη Σπόρτινγκ. Όμως ο Σέρχιο Κονσεϊσάο κράτησε τη θέση του. Και ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη παίρνοντας εκδίκηση με σιγουριά στα «λιοντάρια» της Λισαβόνας στην επόμενη κλήρωση. Για 34 γύρους, το φαβορί έχασε στην Πριμέρα μόνο μία φορά και σημείωσε 91 βαθμούς – 6 περισσότερους από τον ανταγωνιστή. Αλλά τη νέα σεζόν η ομάδα έχει ήδη καταφέρει να χάσει, όπως κι η Σπόρτινγκ βέβαια. Αξίζει να θυμίσουμε ότι οι ηγέτες έφυγαν ξανά το καλοκαίρι: ο Βιτίνιο στην ΠΣΖ, ο Φάμπιο Βιεϊρά στην Άρσεναλ του Λονδίνου. Προσέλαβαν όμως και νεοφερμένους για 50+ εκατομμύρια. Κατά κανόνα, αυτά είναι ακόμα ελάχιστα γνωστά ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά στην Πορτογαλία ζουν βρίσκοντας πολλά υποσχόμενους ερμηνευτές και φέρνοντάς τους στο κορυφαίο επίπεδο. Παρεμπιπτόντως, από αυτή την άποψη, είναι σημαντικό να δείξει το εαυτό του ο παίκτης στο πλαίσιο των αγώνων του Champions League, που αποτελεί κίνητρο για πολλούς.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Πόρτο φαινόταν καλή στους πρώτους αγώνες πρόσωπο με πρόσωπο – το 2009, όταν η κλήρωση έφερε κοντά τους συλλόγους την άνοιξη και το φθινόπωρο. Αλλά στη συνέχεια η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέτρεψε την κατάσταση. Συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας κλήρωσης, όταν οι Ισπανοί μπόρεσαν να σημειώσουν μόνο ισοπαλία χωρίς τέρματα εντός έδρας, αλλά στη συνέχεια κέρδισαν με 1-3 στην έδρα των «δράκων».

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι χωρίς προβλήματα, αλλά ξέρει πώς να πετύχει αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι οι Ισπανοί θα κερδίσουν ξανά (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *