The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Atletico Madrid-Barcelona-24.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

“Vanda Metrapolitano”, Μαδρίτη

Ο κεντρικός αγώνας του 13ου γύρου της ισπανικής La Liga θα είναι η μονομαχία μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενούμενων, αλλά πρέπει να δώσετε προσοχή στα μεγάλα προβλήματα με σύνθεση που υπάρχουν και στις δύο ομάδες. Επίσης, μην ξεχνάτε την υψηλή πυκνότητα στο βαθμολογικό πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Άμυνα κουτσαίνει

Ο Godin, ο Jimenez, ο Savic, ο Hernandez, ο Lemar και ο Koke είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους το ερχόμενο Σάββατο. Σε αυτή την κατάσταση προκαλεί ιδιαίτερο φόβο η άμυνα, επειδή τέσσερις ποδοσφαιριστές δε θα παίξουν λόγω τραυματισμών, και ο αντίπαλος των «στρωματάδων» δεν είναι άλλος, αλλά η νυν πρωταθλήτρια της Ισπανίας. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος η Ατλέτικο βρίσκεται στην τρίτη θέση με 23 βαθμούς στο ενεργητικό.

Μπαρτσελόνα

Η Μπάρτσα έχει επίσης προβλήματα: ο Ράκιτιτς έχει φάει αποβολή, ενώ ο Φίλιπτ Κουτίνιο είναι τραυματισμένος. Η απουσία αυτών των δύο αστεριών είναι απογοητευτική, αλλά όχι κρίσιμη, αφού στην επίθεση των Καταλανών υπάρχουν άτομα να παίξουν, ακόμη και χωρίς τον Βραζιλιάνο και τον Κροάτη. Πριν από το διάλλειμα η Μπάρτσα δεν κέρδιζε σε δύο συνεχόμενους αγώνες: έπαιξε ισοπαλία με την Ίντερ στο Μιλάνο και έχασε 3:4 από την Μπέτις στο Camp Nou. Σίγουρα οι “μπλαουγκράνα” θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν επιτέλους.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο θα επικεντρωθεί στην άμυνα, η απουσία αμέσως τεσσάρων βασικών αμυντικών μπερδεύει όλα τα σχέδια του Σιμεόνε. Η Μπάρτσα εκτός έδρας παίζει πολύ χειρότερα από ό, τι στην έδρα της, τουλάχιστον όσον αφορά την επίτευξη του αποτελέσματος, ενώ η απόδοση της ομάδας εκτός έδρα είναι αρκετά χαμηλότερη από ό, τι στην έδρα της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Μπαρτσελόνα δε θα χάσει + το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,50.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *