The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα την 1 Δεκεμβρίου 2019

Атлетико-Барселона-01.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μετροπολιτάουνο

Τη 1 Δεκεμβρίου στις 10:00 μμ. θα πραγματοποιηθεί η μονομαχία του 15ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας μεταξύ των ομάδων Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνας στο Στάδιο Μετροπολιτάνο (Μαδρίτη).

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν γνωρίζει την ήττα στην La Liga για 10 συναντήσεις, αλλά μόνο 3 αγώνες αποδείχθηκαν νικηφόροι για τους «στρωματάδες», σε άλλα παιχνίδια η ομάδα έπαιζε ισοπαλία. Ισοπαλίες οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν στον τελευταίο γύρο με τη Γρανάδα 1:1. Οι παίκτες του Diego Simeone ήταν οι πρώτοι που άνοιξαν το σκορ, ο Renan Lodi έκανε την προσπάθεια στο 60ο λεπτό, ωστόσο, ο αντίπαλος δεν παραιτήθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ οι «Ινδοί» δεν ήταν πλέον σε θέση να σκοράρουν στον τερματοφύλακα της Γρανάδας. Η Ατλέτικο Μαδρίτης καταλαμβάνει την 4η θέση στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει 25 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 16:9. Ο αγώνας του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ανεπιτυχής για το «στρωματάδες», στο οποίο ο σύλλογος νικήθηκε εκτός έδρας από τη Γιουβέντους 0:1, γεγονός που περιέπλεξε σοβαρά την πιθανότητα της πρόκρισης από τον όμιλο.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα, όπως πάντα, παίζει δυνατά τις συναντήσεις της, οι «μπλαουγκράνα» ηγούνται στο πρωτάθλημα και κανείς δεν θυμάται πλέον τις αποτυχίες στην αρχή της σεζόν. Στον τελευταίο αγώνα οι Καταλανοί κατάφεραν να νικήσουν τη Λεγανές 2-1 εκτός έδρας. Ο αγώνας αποδείχθηκε απροσδόκητα δύσκολος για την ομάδα, αν και η Μπάρτσα κυριαρχούσε σε όλη τη συνάντηση, αλλά κατάφερε να εφαρμόσει αυτό το πλεονέκτημα σε γκολ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σουάρεζ και ο Βιδάλ σκόραραν για τους Καταλανούς. Η Μπαρτσελόνα είναι η πρώτη στην La Liga με 28 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 35:16. Οι «μπλαουγκράνα» παίζουν πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, νικώντας συντριπτικά στον τελευταίο γύρο την Ντόρτμουντ 3:1 και εγγυώντας για τον εαυτό του 1 θέση στο κουαρτέτο.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες θεωρούνται ηγέτες του ισπανικού ποδοσφαίρου, η αντιπαράθεση μεταξύ των ομάδων είναι η διακόσμηση κάθε τουρνουά. Αυτή τη φορά η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει, επειδή η Καταλανική ομάδα είναι σε κίνηση τώρα, κερδίζει πολλά, οπότε ο Μέσι και οι εταίροι του δεν θα δυσκολευτούν να σπάσουν τα «σύννεφα» και να κερδίσουν σημαντικούς βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *