The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-Атлетико-01.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – Αγωνιστική 5/6

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Απομένουν μόνο από δύο αγώνες στο Champions League. Όμως για πολλούς συλλόγους, η επόμενη εβδομάδα και ο προτελευταίος γύρος θα είναι καθοριστική. Συγκεκριμένα, θα παιχτεί συνάντηση στη Μαδρίτη μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Λεβερκούζεν. Έμπειρος Ντιέγκο Σιμεόνε εναντίον Τσάμπι Αλόνσο, που ξεκινάει τη σόλο καριέρα του. Πώς θα τελειώσει αυτή η μονομαχία; Για τους αναγνώστες του ιστότοπου, είναι έτοιμη η δωρεάν αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 26 Οκτωβρίου 2022.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μία ακόμη ασταθή σεζόν

Οι «στρωματάδες» το 2020 κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος. Αλλά μετά υπήρχε ένα εξαιρετικά δύσκολο κομμάτι, πριν από ένα χρόνο η ομάδα έκανε παρέα έξω από την τετράδα των αρχηγών. Ως αποτέλεσμα, σκαρφάλωσε και στην 3η θέση στην Πριμέρα και στο Champions League είχε μια αξιοπρεπή απόδοση. Πλέον δεν υπάρχει τέτοια αποτυχία στην εγχώρια αρένα. Όμως στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο η κατάσταση είναι ειλικρινά κρίσιμη. Κέρδισαν μόνο 1 ματς στα 4 και αυτό οφείλεται στο γκολ του Γκριεζμάν κόντρα στην Πόρτο, κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό. Αλλά δεν σκόραραν ποτέ ξανά. Πρώτα, εντός έδρας, οι Ισπανοί έχασαν με το ίδιο σκορ 0-2 τόσο από την Λεβερκούζεν όσο και από την Μπριζ. Και μόνο εντός έδρας, με Βέλγους χωρίς ιδιαίτερα κίνητρα, καταφέρανε να πετύχουν ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Η Λεβερκούζεν δεν έχει καταφέρει ακόμα να ανεβάσει ρυθμούς ούτε μετά την αλλαγή προπονητή

Οι «ασπιρίνες» πριν από ένα χρόνο πόνταραν στον Georardo Seoane. Και λειτούργησε: κατάφεραν να ανέβουν στην τετράδα των ηγετών, γεγονός που τους επέτρεψε να παίξουν στο Champions League τώρα. Όμως μετά το καταστροφικό ξεκίνημα του νέου κύκλου, αποχαιρέτησαν τον Ελβετό. Βέβαια μέχρι στιγμής το στοίχημα στον Τσάμπι Αλόνσο δεν λειτουργεί ιδιαίτερα. Ο Ισπανός είναι ένας θρυλικός ποδοσφαιριστής που έπαιξε πολύ στην Bundesliga και ένας πολλά υποσχόμενος τεχνικός. Αλλά η ολοκληρωμένη καριέρα ως επικεφαλής προπονητής ενός συλλόγου κορυφαίου επιπέδου αρχίζει βαριά. Στο Champions League η μοναδική επιτυχία της Λεβερκούζεν παραμένει το μάλλον απροσδόκητο εντός έδρας 2-0 με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Όμως και πριν από τη νίκη επί των Ισπανών, σημειώθηκε συγκλονιστικό (όπως φαινόταν τότε) 0-1 με την Μπριζ. Και μετά 0-5 μετά τα αποτελέσματα 2 αγώνων με την Πόρτο. Υπάρχουν ακόμα πιθανότητες, αλλά χρειάζονται μια απίστευτη άνοδο στη γραμμή του τερματισμού. Το πιστεύουν στη Γερμανία;

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά τη νίκη της Λεβερκούζεν τον Σεπτέμβριο, οι σύλλογοι είναι πλέον εντελώς ισόπαλοι. Κέρδισαν ο ένας τον άλλον από τρεις φορές, ενώ 3 φορές σημειώθηκε ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Υπάρχουν ερωτήσεις και για τις δύο ομάδες, αλλά δεν είναι τυχαίο που η Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρείται το φαβορί, είναι πιο έμπειρη και παίζει εντός έδρας της. Αλλά εδώ όλα μπορούν να κριθούν από το πρώτο γκολ, οπότε μπορείτε να στοιχηματίσετε με ασφάλεια σε «under 2,5» (απόδοση 1,96).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *