The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Λεβάντε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вильярреал-Атлетико-09.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022, 8:00 μ.μ.

Estadio Wanda Metropolitano

Στις 16 Φεβρουαρίου, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Λεβάντε θα παίξει τον αναβλήθεντα τους αγώνα της 21ης αγωνιστικής. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι «στρωματάδες» προσπαθούν να σώσουν τη σεζόν

Για την Ατλέτικο, η σεζόν πηγαίνει τόσο άσχημα που ο σύλλογος παλεύει μόνο για να μπει στην πρώτη 4άδα του ισπανικού πρωταθλήματος. Τώρα οι «στρωματάδες» είναι πέμπτοι στην Πρειμέρα Ντιβισιόν, πίσω από την τέταρτη Μπαρτσελόνα μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε κέρδισαν εντός έδρας τη Χετάφε 4:3, η ομάδα πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο τέλος, παίζοντας στη μειοψηφία. Από την πρώην Ατλέτικο μένει μόνο ο χαρακτήρας, αλλά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα, που παλαιότερα φημιζόταν για την αξιοπιστία της. Τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Τα «βατράχια» θα δυσκολευτούν να ξεφύγουν την ήττα

Η Λεβάντε προσπαθεί ήδη να φύγει όμορφα, παλεύοντας σκληρά σχεδόν σε κάθε ματς, ο σύλλογος έχει ήδη καταφέρει να δεχθεί 50 γκολ σε 23 ματς. Κανείς δεν πιστεύει στη σωτηρία των «βατραχιών», είναι τελευταίοι στη βαθμολογία, ήδη 12 βαθμούς πίσω από τη 17η θέση και η διαφορά μπορεί να αυξηθεί, αφού η Μαγιόρκα έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο η Λεβάντε γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Μπέτις με σκορ 2:4. Ο σύλλογος έχει επίσης τρεις απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, οι ομάδες έπαιξαν έναν τεταμένο και θεαματικό αγώνα, ο οποίος έληξε ισόπαλος – 2:2. Η Λεβάντε κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ μόλις στο 90′, χάρη στο πέναλτι.

Πρόβλεψη

Οι παίκτες του Σιμεόνε χρειάζονται πραγματικά νίκη, ενώ η Λεβάντε είναι πολύ κακή στην άμυνα, οπότε οι πιθανότητες επιτυχίας των γηπεδούχων είναι μεγάλες. Περιμένουμε παραγωγικό ποδόσφαιρο από τις ομάδες, όπως ήταν και στον πρώτο γύρο. Το στοίχημα στο over 2,5 γκολ φαίνεται ενδιαφέρον εδώ με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *