The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

AtléticoMadrid-Liverpool-18.02b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Τη Τρίτη επιστρέφουν οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Πόσο καιρό όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου περιμένουν αυτό. Σαν επίτηδες, οι διοργανωτές έχουν βάλει για αύριο βράδυ μια συνάντηση μεταξύ των πραγματικών γιγάντων, Ατλέτικο και Λίβερπουλ. Ντιέγκο Σιμεόνε εναντίον Γιούργκεν Κλοπ – ποιος θα σκεφτεί περισσότερες εκπλήξεις για ποιον; Προετοιμάζουμε την πρόβλεψη για σημαντικό αγώνα στις 18 Φεβρουαρίου 2020.

Ατλέτικο Μαδρίτης περνάει δύσκολα, αλλά δεν παραιτείται

Οι «στρωματάδες» είναι κοντά στην αποτυχία αυτής της σεζόν. Αυτό δεν θα είναι και τόσο απίστευτη αίσθηση, δεδομένου του πόσο πολύ η ομάδα έχει αλλάξει την προηγούμενη περίοδο εκτός σεζόν. Όχι όλες οι υπογραφές δικαιολογούνται τώρα, συμπεριλαμβανομένου του Joao Felix με την τιμή του 100+ εκατομμυρίων. Λόγω τραυματισμών και της αστάθειας του νεαρού Πορτογάλου, υπάρχουν αρκετά παράπονα και για την απόδοση της Ατλέτικο, καθώς και η άμυνα χωρίς τον Godin και άλλους βετεράνους δεν είναι πλέον η ίδια, ειδικά αφού κι εδώ οι κύριοι ερμηνευτές περνούν πολύ χρόνο στο ιατρείο. Ως αποτέλεσμα, υπήρξε ήδη αποκλεισμός από το κύπελλο (και από ποία, μόνο από την Κουλτουράλ ι Ντεπορτίβα Λεονέσα), καθώς και στην Πριμέρα Ντιβισιόν υπάρχει ένας σημαντικός κίνδυνος να τερματίσει κάτω από την 4η θέση. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο πρώτος κιόλας αντίπαλος είναι πολύ δύσκολος!

Η Λίβερπουλ μπορεί να διεκδικήσει τρόπαιο

Η ομάδα πόνταρε στον Κλοπ και τον πρώτο καιρό περίμενε υπομονετικά έως ότου ο Γιούργκεν σταδιακά δημιουργούσε το σημερινό grand. Υπήρξαν δύο ανεπιτυχείς τελικοί, στο Europa League και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το 2019 η τρίτη προσέγγιση ήταν επιτυχής και η Λίβερπουλ κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο. Παραπίπτοντας, εδώ στη Μαδρίτη στο Στάδιο Μετροπολιτάνο. Αυτή τη σεζόν αρχικά η προτεραιότητα των «κόκκινων» ήταν η Premier League, αλλά αυτό το κίνητρο είναι τώρα υπό αμφισβήτηση. Μέχρι το πολυαναμενόμενο τρόπαιο έμειναν μερικά βημάτων. Ναι, βέβαια υπάρχουν ακόμα πράγματα να πολεμήσουν, μπορούν να κερδίσουν πολλά τρόπαια. Αλλά μια καλή επιλογή θα ήταν να προστεθούν και άλλοι τίτλοι στην ιδιότητα της πρωταθλήτρια. Δεν είναι τυχαίο ότι η Λίβερπουλ θεωρείται το φαβορί του Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί να μην επικεντρωθεί σε αυτό την άνοιξη;

Προηγούμενοι αγώνες

Σε γενικές γραμμές οι συναντήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν υπόσχονται ιδιαίτερα θετικά συναισθήματα για τη Λίβερπουλ. Το φθινόπωρο του 2008 ήταν δύο φορές 1-1 στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Τον Απρίλιο του 2010 στο Europa League, μετά από 0-1 στη Μαδρίτη, οι «κόκκινοι» κέρδισαν εντός έδρας με το ίδιο σκορ. Στην παράταση οι αντίπαλοι πέτυχαν από ένα άλλο γκολ και προκρίθηκαν οι «στρωματάδες».

Πρόβλεψη

Αυτή η αρένα αποδείχθηκε τυχερή την περασμένη σεζόν για τη Λίβερπουλ. Γιατί να μην κερδίσει ξανά στο Στάδιο Μετροπολιτάνο; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *