The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Ζιρόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

AtleticoMadrid-Girona-20.01

 Πρωτάθλημα Ισπανίας

“Wanda Metropolitano”, Μαδρίτη

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 20ου γύρου του ισπανικού πρωταθλήματος η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ζιρόνα θα παίζουν μεταξύ τους. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων του αγώνα, που έπαιξαν στα μεσοβδόμαδα με τη Σεβίλλη στο Κύπελλο της Ισπανίας και δεν κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο. Με τη σειρά της η Ζιρόνα ξεκουραζόταν όλη την εβδομάδα, οι Καταλανοί παίζουν καλά εκτός έδρας, και έρχονται στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για να δώσουν μάχη στους “στρωματάδες”.

Ενεργό παιχνίδι

Η Ατλέτικο ξεκίνησε πολύ δραστήρια το 2018, η ομάδα του Σιμεόνε έχει προλάβει να παίξει στους 16 του Κυπέλλου Ισπανίας εναντίον Λιέιδα, έναν αγώνα εναντίον της Σεβίλλης, δύο αγώνες στην Πριμέρα εναντίον Χετάφε και Έιμπαρ. Στα μεσοβδόμαδα η Ατλέτικο φαινόταν καλή με τους παίκτες της Σεβίλλης, πήρε το προβάδισμα, αλλά τελικά έχασε, χάνοντας δύο γκολ στο δικό της δίχτυ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε αυτό το παιχνίδι η Σιμεόνε έβγαλε στο πεδίο την κύρια σύνθεση.

Δύο παιχνίδια

Σε αντίθεση με την Ατλέτικο η Ζιρόνα τον τελευταίο καιρό έπαιξε μόνο δύο αγώνες. Πρώτα οι Καταλανοί εντός έδρας έχασαν από τη Βαλένθια 1:2, στη συνέχεια, στην έδρα τους νίκησαν τη Λας Πάλμας 0:6. Στην κατάταξη της Πριμέρα η Ζιρόνα βρίσκεται στην 10η θέση με 26 βαθμούς στο ενεργητικό, μόνο μία μονάδα διαφορά από την Μπέτις και την έβδομη θέση, η οποία μπορεί κάλλιστα να γίνει του Champions League. Συνολικά, εκτός έδρας στο ισπανικό πρωτάθλημα οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έπαιξαν εννέα αγώνες, στους οποίους σημείωσαν τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο μπορεί να μην έχει αρκετή φρεσκάδα για το ερχόμενο Σάββατο, ενώ η Ζιρόνα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα, σταθερά σκοράροντας εκτός έδρας. Σε αυτό το ζευγάρι μπορούμε να δοκιμάσουμε το ποντάρισμα στους φιλοξενουμένους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ζιρόνα με χάντικαπ +2,0 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *