The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Βιγιαρεάλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

AtléticoMadrid-Villarreal-23.02b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Στις 23 Φεβρουαρίου το Σάββατο στην Πριμέρα Ντιβισιόν θα πραγματοποιηθούν πέντε αγώνες του 25ου γύρου. Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μασρίτης – Βιγιαρεάλ, που θα κλείσει το πρόγραμμα αγώνων. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλους στόχους, η μάχη θα βγει πολύ καλή.

Οι «στρωματάδες» ξεγράψανε νωρίς

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικρίνεται πολύ αυτή τη σεζόν για αδύναμο παιχνίδι στην επίθεση, η ομάδα έχει ήδη αποκλείστηκε από το Ισπανικό Κύπελλο και είναι μόνο τέταρτη στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Μόνο μία νίκη κέρδισαν οι «στρωματάδες» στις τελευταίες πέντε συναντήσεις, είναι το μέγιστο της ομάδας στο τρέχον πρωτάθλημα, αυτή είναι η τρίτη θέση, διαφορά από την οποία αποτελεί δύο βαθμούς. Τους παίκτες Diego Simeone σχεδόν ξέγραψαν, χωρίς να πιστεύουν ότι θα περάσουν τη Λίβερπουλ στους 16 του Champions League. Ωστόσο η Ατλέτικο κατάφερε να εκπλήξει στο πρώτο παιχνίδι, αφού κατάφερε να νικήσει τους παίκτες τους Μέρσεϊσαϊντ εντός έδρας με σκορ 1:0. Οι Μαδριλένιοι κατόρθωσαν να επιβάλουν το παιχνίδι στον αντίπαλο, και ως εκ τούτου πήραν καλό αποτέλεσμα. Φαίνεται ότι οι «στρωματάδες» είναι ακόμα σε θέση να εκπλήξουν.

Το κίτρινο υποβρύχιο βρίσκεται τώρα εν κινήσει

Η Βαγιαρεάλ ξεκίνησε ασθενώς αυτή τη σεζόν, γι’ αυτί και ταλαιπωρείται στη μέση της κατάταξης. Το κίτρινο υποβρύχιο διασκορπίστηκε σε αγώνες με όχι και τόσο ισχυρούς αντιπάλους μεσαίας κατηγορίας, έχοντας 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. Η ομάδα έχει ήδη φτάσει στην έκτη θέση στην κατάταξη, η διαφορά από την πρώτη τετράδα αποτελεί δύο βαθμούς. Η Βιγιαρεάλ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και σε αριθμό σκοραρισμένων γκολ είναι πίσω από την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, αν και ο σύλλογος χάνει πολύ.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι στατιστικές των προσωπικών συναντήσεων δείχνουν ότι οι αγώνες αυτών των συλλόγων δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, σε 5 αγώνες από 6 σκόραραν λιγότερα από τρία γκολ.

Πρόβλεψη

Οι «στρωματάδες» θεωρούνται το φαβορί αυτής της συνάντησης, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα δοκιμάσει το ποδόσφαιρο με το δικό της το στυλ, προσπαθώντας να εξαντλήσει τον αντίπαλο. Πιστεύουμε ότι η ομάδα της Μαδρίτης ξόδεψε πολύ ενέργεια στον αγώνα με τη Λίβερπουλ, αυτό σίγουρα θα φανεί σε αυτό το παιχνίδι. Η Βιγιαρεάλ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και παίζει καλά στην επίθεση, επιπλέον, το κίτρινο υποβρύχιο βρήκε το παιχνίδι του. Προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +1. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Βιγιαρεάλ με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *