The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Βαγιαδολίδ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Вальядолид-20.06b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Στις 20 Ιουνίου μας περιμένει το πιο γόνιμο ποδοσφαιρικό Σάββατο των τελευταίων τριών μηνών. Θα είμαστε σε θέση να δούμε τους αγώνες όλων των κορυφαίων 4 πρωταθλημάτων, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα πρωταθλήματα. Σας προτείνουμε τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ.

Οι στρωματάδες μπορούν να πιάσουν το θάρρος

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προς το παρόν είναι η τέταρτη στην Πριμέρα, ο σύλλογος δεν είναι σε θέση να πολεμήσει με τους ηγέτες, καθώς είναι πολύ πίσω, αλλά υπάρχουν μόνο δύο βαθμοί διαφορά με την τρίτη Σεβίλλη. Μετά το διάλειμμα οι παίκτες του Diego Simeone έπαιξαν ισοπαλία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο 1:1. Στην τελευταία συνάντηση σημειώθηκε απροσδόκητη συντριπτική νίκη επί της Οσασούνα 5:0. Ο Φελίς σκόραρε το διπλό, τρία άλλα γκολ σημειώθηκαν από τρεις διαφορετικούς παίκτες που βγήκαν για αντικατάσταση. Αγώνες όπως ο προηγούμενος είναι μάλλον εξαίρεση από τον κανόνα για ρεαλιστικούς στρωματάδες. Η ομάδα έχει όντως έχει επιθετικές δυνατότητες, γιατί μπροστά παίζουν οι Φελίς, Diego Costa, Morata. Ίσως η Ατλέτικο Μαδρίτης να αρχίσει να δείχνει πιο ενδιαφέρον ποδόσφαιρο, μην ξεχνάμε ότι ο σύλλογος έχει ήδη φτάσει στους προημιτελικούς του Champions League.

Δύσκολη Βαγιαδολίδ

Όλη η Βαγιαδολίδ κοστίζει φθηνότερα από το Φελίς, αλλά ο σύλλογος δεν πρέπει να υποτιμάται. Είτε αρέσει είτε όχι, είναι μια ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, όπου δεν υπάρχουν αδύναμοι σύλλογοι. Η Βαγιαδολίδ  καταλαμβάνει τη 14η θέση στην Πριμέρα και έχει μέχρι τώρα άνετη διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού. Μετά την καραντίνα ο σύλλογος σημείωσε 4 πόντους σε δύο παιχνίδια, νικώντας την Λεγάνες και παίζοντας ισοπαλία με την Θέλτα Βίγκο, αν και οι δύο αντίπαλοι αγωνίζονται για επιβίωση. Η ομάδα παίζει αυστηρά από την άμυνα, περιστασιακά πηδώντας σε αντεπίθεση, ειδικά όταν πρόκειται για μάχες εναντίον ισχυρών αντιπάλων.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμετρήσεις η Ατλέτικο Μαδρίτης κερδίσει πιο συχνά. Σε 5 από τους τελευταίους έξι αγώνες η Βαγιαδολίδ δεν κατάφερνε να σκοράρει στους στρωματάδες. Ο πρώτος γύρος έληξε με σκορ 0:0.

Πρόβλεψη

Οι στρωματάδες είναι προφανή φαβορί, αν και η Βαγιαδολίδ έχει ήδη πάρει βαθμούς από πολλούς κορυφαίους συλλόγους αυτή τη σεζόν. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα υπάρχει έντονο ποδόσφαιρο στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που στοιχηματίζουν στην άμυνα. Πιστεύουμε ότι η Ατλέτικο δεν πρέπει να επιτρέψει στον αντίπαλο να δημιουργήσει κάτι στο τέρμα της, οπότε θέλουμε να ποντάρουμε «Βαγιαδολίδ δεν θα σκοράρει». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: Βαγιαδολίδ δεν θα σκοράρει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *