The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρόβλεψη για τον αγώνα

AtleticoMadrid-AthleticBilbao-18.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

“Wanda Metropolitano”, Μαδρίτη

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή, στο πλαίσιο του 24ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν η Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας θα φιλοξενήσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι η πρωτευουσιάνικη ομάδα, η οποία αγωνίζεται για τη νίκη στη Πριμέρα Ντιβισιόν με την Μπαρτσελόνα, ενώ οι Βάσκοι προσπαθούν να πιαστούν απ’ τη θέση στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά προς το παρόν οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι δε το καταφέρνουν με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, δώστε προσοχή στο γεγονός ότι οι δύο ομάδες στα μέσα της εβδομάδας έπαιξαν στο Γιουρόπα Λιγκ, και οι δύο ομάδες δεν είχαν τις δεύτερες συνθέσεις.

Απόκτησαν τη φόρμα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε μια καλή φόρμα, αυτή η ομάδα σε τέσσερα τελευταία παιχνίδια μόνο κέρδιζε, ενώ οι αντίπαλοι της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν: Λας Πάλμας, Βαλένθια, Μάλαγα, Κοπεγχάγη. Οι Μαδριλένιοι νίκησαν τους Δανούς 4:1 χωρίς να αφήσουν στα “λιοντάρια” καμία πιθανότητα για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Επίσης νίκη

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πριν από τον αγώνα με την Σπάρτακ δεν έδειξε τα καλύτερα αποτελέσματα, έπαιξε ισοπαλία με την Έιμπαρ και Λας Πάλμας, έχασε από την Ζιρόνα εκτός έδρας, αλλά στη Μόσχα οι Βάσκοι έδειξαν καλό ποδόσφαιρο, κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές στην αντίπαλη εστία, χάνοντας μόνο μία φορά στη δική τους. Υπάρχουν υποψίες ότι το προπονητικό επιτελείο της Αθλέτικ Μπιλμπάο θα ποντάρει στο Γιουρόπα Λιγκ κατά την τρέχουσα περιοδεία, επειδή η κατάσταση των Βάσκων στο πρωτάθλημα δεν είναι η καλύτερη, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ μπορούν να κερδίσουν τρόπαιο και εισιτήριο για το Champions League για την επόμενη σεζόν.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο κυνηγάει την Μπαρτσελόνα, και για να κερδίσει επτά βαθμούς στους Καταλανούς, θα πρέπει να σκοράρει με συνέπεια από τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, ειδικά σε παιχνίδια που πραγματοποιούνται στο «Wanda Metropolitano». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 1,45.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *