The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 26 Οκτωβρίου 2019

AtléticoMadrid-AthleticBilbao-26.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Στο πλαίσιο του δέκατου γύρου της ισπανικής La Liga η Ατλέτικο Μαδρίτης θα συναντηθεί με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 10:00 μμ.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται τρομερά άσχημα αυτή τη σεζόν μετά την πώληση πολλών σημαντικών παικτών το καλοκαίρι. Αν και νέοι, υψηλής ποιότητας παίκτες, έχουν έρθει να τους αντικαταστήσουν, θέλουν ακόμα πολύ καιρό για να γίνουν καλοστημένη ομάδα και να επιτύχουν το ίδιο επίπεδο κατανόησης στην ομάδα του  Ντιέγκο Σιμεόνε. Τώρα οι «Ινδοί» είναι στην πέμπτη θέση, αλλά στους τελευταίους αγώνες νίκησαν μόνο τη Μαγιόρκα (0:2), παίζοντας ισοπαλία με την Θέλτα (0:0), την Ρεάλ (0:0), τη Βαγιαδολίδ (0:0) και τη Βαλένθια (1:1)

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχασε τη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό την περασμένη σεζόν, οπότε για τώρα μπορεί να παίξει στο εγχώριο πρωτάθλημα χωρίς πολύ στρες. Η ομάδα βρίσκεται στην όγδοη θέση με 13 βαθμούς στο ενεργητικό. Στους τελευταίους αγώνες οι Βάσκοι έχασαν από τη Βαλένθια (0:1) και την Θέλτα (1:0), έπαιξαν ισοπαλία με τη Λεγανές (1:1) και την Ρεάλ Βαγιαδολίδ (1:1), ενώ νίκησαν την τελευταία φορά την Αλαβές (2:0) ένα μήνα πριν.

Πρόβλεψη

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο εξακολουθεί να είναι μια ομάδα που ρίχνει όλες τις δυνάμεις της στην άμυνα. Εκτός αυτού οι ίδιοι σκοράρουν λίγο. Επιπλέον, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι ομάδες, οι οποίες στους αγώνες τους κατά μέσο όρο σκοράρουν 1,4 γκολ ανά παιχνίδι. Είναι ο χειρότερος δείκτης του πρωταθλήματος, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε αφθονία γκολ από αυτές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *