The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

AtleticoMadrid-Arsenal-03.05

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Wanda Metropolitano

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Πέμπτης θα είναι ο αγώνας της δεύτερης φάσης των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ Λονδίνο. Ο πρώτος αγώνας που έλαβε χώρα πριν από μία εβδομάδα στο Λονδίνο “Emirates” έφερε αποτελεσματική ισοπαλία 1:1, η οποία ικανοποίησε πλήρως το ισπανικό προπονητικό επιτελείο, αλλά απογοήτευσε τους πολυάριθμους οπαδούς της αγγλικής ομάδας. Για να φτάσει στον τελικό του δεύτερου σημαντικότερου ευρωπαϊκού κυπέλλου, η ομάδα του Arsen Wenger θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στη Μαδρίτη και ταυτόχρονα, κατά προτίμηση, να μην χάσει η ίδια.

Το Γιουρόπα Λιγκ είναι προτεραιότητα

Για το υπόλοιπο της σεζόν για τη Ατλέτικο Μαδρίτη το Γιουρόπα Λιγκ είναι τουρνουά προτεραιότητας. Στο ισπανικό πρωτάθλημα η πρωταθλήτρια είναι ήδη γνωστή – η Μπαρτσελόνα, και κάτω από την 4η θέση οι «στρωματάδες» δεν θα πέσουν, δηλαδή, στην επόμενη σεζόν οι “ερυθρόλευκοι” θα παίξουν στο Champions League. Προς το παρόν η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει χωρίς τρόπαια, αυτή την παρεξήγηση οι Μαδριλένιοι θα προσπαθήσουν να διορθώσουν.

Το Γιουρόπα Λιγκ είναι ό,τι έχει απομείνει

Εάν η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League για την επόμενη σεζόν, η Άρσεναλ έχει πολλά προβλήματα με αυτό. Είναι αδύνατο να προκριθεί στο Champions League μέσα από το αγγλικό πρωτάθλημα, τρεις γύρους πριν το τέλος η Άρσεναλ χάνει από την Τότεναμ 14 βαθμούς, έτσι η μόνη ευκαιρία να παίξει στο Champions League είναι να κερδίσει το Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός έδρας στατιστική των “κανονιέρηδων” στο πρωτάθλημα της Αγγλίας είναι φτωχή, αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ σε 6 συναντήσεις οι Λονδρέζοι κατάφεραν να κερδίσουν τέσσερις φορές.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της παίζει αρκετά αποτελεσματικά, ενώ η Άρσεναλ θα πρέπει να επιτίθεται και να ανοίγεται, αλλιώς στη Μαδρίτη δεν θα καταφέρει να νικήσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,0 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *