The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε εναντίον Παλμέιρας: πρόβλεψη για τον αγώνα

АтлетикоГойаниенсе-Палмейрас-18.07

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estádio do Governo do Estado de Goiás (Serra Dourada)

Την Κυριακή θα θα παίξουν οι συμμετέχοντες της Serie A Βραζιλίας. Ο αρχηγός της τρέχουσας κλήρωσης, η Παλμέιρας, θα επισκεφτεί την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Θα μπορέσουν τα «χοιρίδια» να διατηρήσουν την 1η θέση; Για να το κάνουν αυτό, πρέπει να κερδίσουν τη συνάντηση με ισχυρή μεσαία ομάδα του τρέχοντος Brasileirao, όχι το πιο εύκολο έργο.

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε νιώθει όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη Serie A

Η ομάδα πέρυσι έπαιξε στην ελίτ μετά από άλλη μία παραμονή στη Serie B. Από την ομάδα περίμεναν να αγωνιστεί για επιβίωση και κατάφερε τελικά να κερδίσει τη 10η θέση και μάλιστα έπαιξε χάρη σε αυτό το Copa Sudamericana. Εκεί, ωστόσο, δεν ήταν δυνατό να προκριθεί στα πλέι-οφ, και σε αυτό το πρωτάθλημα υπήρξε σερί 3 ηττών και μόνο 1 νίκη σε 5 συναντήσεις. Αλλά γενικά, οι παίκτες του Jorginho παίζουν περίπου στο ίδιο επίπεδο με το 2020. Κλείνουν τις δέκα κορυφαίες ομάδες και έχουν να χάσουν τρεις φορές στη σειρά. Κατάφεραν να κερδίσουν την Γκρέμιο κιόλας (κάτι που δεν είναι κατόρθωμα σ’ αυτή τη σεζόν), σημείωσαν ισοπαλία με την Sport Recife και τη Juventude. Ή μήπως οι αντίπαλοι ήταν τόσο αδύναμοι;

Η Παλμέιρας είναι τώρα σε εξαιρετική κατάσταση

Η ομάδα χαρίζει τώρα στους θαυμαστές της τουλάχιστον 1 σημαντικό τρόπαιο σχεδόν κάθε σεζόν. Το 2016 και το 2018 η ομάδα έγινε πρωταθλήτρια της χώρας, την περασμένη σεζόν, ήδη υπό τον Abel Braga, κέρδισε το Copa Libertadores και το Brazilian Cup. Τώρα, καταφέρνει επίσης ότι παραμένει στην 1η θέση της Serie A. Εκεί, η ομάδα κέρδισε 8 από τους 10 αγώνες που παίχτηκαν, συμπεριλαμβανομένης νίκης 3-2 επί της Σάντος στον τελευταίο γύρο, η οποία έγινε η 5η συνεχόμενη. Βέβαια τώρα θα πρέπει να μοιράσει τόσο τη δύναμη όσο και την προσοχή: ταξίδι στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε πραγματοποιείται ακριβώς μεταξύ των αγώνων των 16 του Copa Libertadores. Επιπλέον, θα είναι ταξίδι αμέσως μετά την πτήση στην Ντεπορτίβο Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στη Χιλή. Οπότε η Παλμέιρας και ο Πορτογάλος τεχνικός της θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι πρόθυμοι να συμβαδίσουν με αυτόν τον ρυθμό.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Παλμέιρας είχε ένα νικηφόρο σερί που διήρκεσε από το 2013 και αποτελείται από 5 συνεχόμενους αγώνες. Μόνο τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο αντίπαλος ήθελε απλώς να τελειώσει τη σεζόν, η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε μπόρεσε να σημειώσει ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας της.

Πρόβλεψη

Η Παλμέιρας είναι τώρα σε εξαιρετική κατάσταση και παίζει ενάντια σε έναν βολικό για τον εαυτό της αντίπαλο. Στοιχηματίζουμε ότι θα καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας (με απόδοση 2,13).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *