The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλάντα Γιουνάιτεντ εναντίον Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-AtlantaUnited-NewYorkRedBulls-07.07

MLS

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

MercedesBenz Stadium

Την Κυριακή το βράδυ, 7 Ιουλίου, στην αμερικανική πολιτεία Τζόρτζια, θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες του κύριου τμήματος της σεζόν, όπου θα συναντηθούν η Ατλάντα Γιουνάιτεντ και η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Αυτές είναι ισχυρές ομάδες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους, οπότε ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλάντα Γιουνάιτεντ εναντίον Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Οι πρωταθλητές επιτέλους πήραν φόρα

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ είναι σήμερα μια από τις ομάδες που θα είναι σίγουρα στα πλέι-οφ στο τέλος του κύριου τμήματος της σεζόν. Απλώς  οι παίκτες του Frank De Boer έχουν εξαιρετική σειρά παιχνιδιών, καθώς βρίσκονται κοντά στους ηγέτες της Ανατολικής Διάσκεψης (αλλά δεν τους φτάνουν). Στην αρχή της νέας σεζόν οι πρωταθλητές σκόνταφταν και έπεφταν πάρα πολλές φορές, αλλά τώρα όλα είναι διαφορετικά. Στους τελευταίους 7 αγώνες ο σύλλογος έχασε μόνο 1 φορά. Επιπλέον, εντός έδρας, η Ατλάντα κέρδισε τους τελευταίους 7 αγώνες, χάνοντας μόνο 2 γκολ!

Παίζοντας στην  πορεία σύγκρουσης

Την ίδια στιγμή, η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς βρίσκεται ακριβώς κοντά στην Ατλάντα, και αυτές οι ομάδες θα πηγαίνουν δίπλα-δίπλα σχεδόν μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Chris Armas επίσης δεν έλαμπε στην αρχή της σεζόν, αλλά τώρα αποδεικνύει αποδεκτό αποτέλεσμα. Τον τελευταίο καιρό οι “κόκκινοι ταύροι” όλο και περισσότερο άρχισαν να κερδίζουν, και ακόμη και εκτός έδρας κερδίζει σταθερά βαθμούς. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ομάδα της Νέας Υόρκης παίζει πολύ ανοιχτά, γι’ αυτό και οι αγώνες βγαίνουν πολύ παραγωγικοί (και από τις δύο πλευρές).

Πρόβλεψη

Η Ατλάντα τους τελευταίους μήνες φαίνεται υπέροχη, ειδικά εντός έδρας της. Η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς είναι επίσης καλή, αλλά εκτός έδρας δεν κερδίζει τόσο συχνά. Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι αγαπούν να παίζουν επιθετικά και ανοιχτά, και σε αυτό το στυλ παίζουν και οι γηπεδούχοι. Έτσι, η προσωπική τους συνάντηση υπόσχεται να είναι “καυτή” και πολύ παραγωγική… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *