The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Фиорентина-02.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022, 7:00 μ.μ.
Gewiss Stadium

Το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής της Serie A περιλαμβάνει μια βασική μονομαχία μεταξύ Αταλάντα και Φιορεντίνα.
Αταλάντα
Η Αταλάντα απομακρύνθηκε από το θεαματικό στυλ παιχνιδιού της, που στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της έφερε καλά μερίσματα. Θρίαμβος επί των Βερόνα (1:0), Τορίνο (3:1), Μόντσα (2:0) και Ρόμα (1:0), καθώς και ισοπαλία κόσμου 1:1 με την Κρεμόνεζε – και οι Μπεργαμάσκες κατέκτησαν αξιόπιστα τη δεύτερη θέση με 17 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 11:3.
Φιορεντίνα
Την προηγούμενη μέρα η Φιορεντίνα νίκησε τη Βερόνα (2:0), χάρη σ’ αυτό ανέβηκε στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 7:6. Πριν από αυτό όμως, οι «βιολέτες» δεν κατάφεραν να σπάσουν την αντίσταση της Νάπολι (0:0), της Ουντινέζε (0:1), της Γιουβέντους (1:1) και της Μπολόνια (1:2).
Πρόβλεψη
Στην τρέχουσα αγωνιστική, και οι δύο ομάδες δεν είναι ιδιαίτερα θεαματικές, ενώ η Αταλάντα δείχνει πιο σοβαρά. Περιμένω να μην χάσει τουλάχιστον σε έναν αγώνα με μέτριο αριθμό γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Αταλάντα δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *