The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Τορίνο: προγνωστικά για στοίχημα

Ювентус-Аталанта-27.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022, 5:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Atleti Azzurri d’Italia

Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα επιστρέφουν σταδιακά μετά τις χειμερινές διακοπές, συμπεριλαμβανομένης της Serie A. Σας προσφέρουμε την πρόγνωση για τον αγώνα Αταλάντα – Τορίνο.

Οι Μπεργκαμάσκι πρέπει να κρατηθούν στην πρώτη τετράδα

Στο τέλος του πρώτου γύρου η Αταλάντα ξεκάθαρα «ξέμεινε από γκάζι», κάπως έτσι εξηγείται ένας βαθμός που σημειώθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πρώτα απέτυχαν εντός έδρας κόντρα στη Ρόμα 1:4 και μετά δεν μπόρεσαν να πιέσουν εκτός έδρας την Τζένοα 0:0. Οι άνδρες του Γκασπερίνι είναι τέταρτοι στη Serie A, 4 βαθμούς μπροστά από την Πέμπτη θέση. Ο σύλλογος δεν είναι ακόμη ώριμος να παλέψει για το τίτλο στο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να διατηρήσει τη θέση του στην πρώτη 4άδα. Οι Μπεργκαμάσκι θα έχουν τρεις παίκτες που δεν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών.

Οι «ταύροι» δεν θα ανέβουν πάνω από τη μέση

Το ξεκίνημα της σεζόν για τους «ταύρους» ήταν αδύναμο, αλλά μετά η ομάδα κατάφερε να φέρει στα ίσα την κατάσταση. Αυτή τη στιγμή η Τορίνο είναι 11η στη βαθμολογία, προβάδισμα από την επικίνδυνη ζώνη είναι μεγάλο, ενώ μέχρι το top-6 θέλει 7 βαθμούς. Η ομάδα είναι καλά οργανωμένη και δυνατή, αλλά της λείπει η σταθερότητα και το εύρος της σύνθεσης για να παλέψει για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Οι «ταύροι» έχασαν τον τελευταίο τους αγώνα εκτός έδρας από την Ίντερ με σκορ 0:1, οπότε ο σύλλογος διέκοψε αήττητο σερί τεσσάρων συναντήσεων. Τρεις παίκτες δεν θα μπορούν να αγωνιστούν για την Τορίνο, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού Μπελότι, ο οποίος ήδη επιλέγει νέο σύλλογο.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, οι ομάδες συχνά χαροποιούν τους θεατές με υψηλή απόδοση, στις πέντε τελευταίες συναντήσεις έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τρία γκολ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αποδείχθηκε παράλογο, όπου η Τορίνο είχε πλεονέκτημα εντός έδρας και πίεζε σοβαρά, αλλά στο τέλος έχασε με σκορ 1:2, χάνοντας στο 90 + 3 λεπτά.

Πρόβλεψη

Οι σύλλογοι επιστρέφουν με ανανεωμένο σθένος και μεγάλη επιθυμία να παίξουν και να πετύχουν αποτελέσματα. Αν και η Αταλάντα είναι το φαβορί, σίγουρα οι «ταύροι» θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Αναμένουμε μια θεαματική μάχη με αντεπιθέσεις και προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *