The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον ΣΠΑΛ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 20 Ιανουαρίου 2020

Atalanta-SPAL-20.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Στο πλαίσιο του τελικού αγώνα του 20ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας η Αταλάντα θα συναντηθεί με την ΣΠΑΛ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου 2020 στις 9:45 μ.μ. στο Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια.

Αταλάντα

Η Αταλάντα έπεσε λίγο αυτή την σεζόν στο πρωτάθλημα, λόγω του ότι έδωσε μεγάλη προσοχή στο Champions League. Τώρα θα είναι δύσκολο για την ομάδα να μετακινήσει τη ρωμαϊκή Ρόμα από την τέταρτη θέση, η οποία δίνει μια σειρά εξαιρετικών αποτελεσμάτων με τον Paulo Fonseca. Ταυτόχρονα, η Αταλάντα συνεχίζει να καίει τους αντιπάλους με τις επιθέσεις της. Η ομάδα σκοράρει περισσότερα από δύο γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο, αλλά οι νίκες δεν είναι εύκολες για τους παίκτες του Γκασπερίνι, όπως συνέβη στον αγώνα με μια μεσαία ομάδα, Βερόνα (3:2) ή σε μονομαχία με την Μπολόνια (2:1) που χάθηκε.

ΣΠΑΛ

Η ΣΠΑΛ, όπως και την περασμένη σεζόν, αγωνίζεται για την επιβίωση στο κάτω μέρος της κατάταξης μαζί με τη Τζένοα και την Μπρέσια. Ταυτόχρονα, η ομάδα έχει τη δυνατότητα να απομακρυνθεί από την κατάσταση του αουτσάιντερ. Όχι χωρίς τη τύχη η ΣΠΑΛ κέρδισε πρόσφατα την πολυπόθητη νίκη επί της Τορίνο (1:2) χάρη στην κόκκινη κάρτα του Bykov. Πριν από αυτό, όμως, υπήρξαν μόνο ήττες από τους ηγέτες Ίντερ (2:1) και Ρόμα (3:1), καθώς και από τους γείτονες της Μπρέσια (0:1).

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα στην έδρα της πρέπει να κερδίσει συντριπτικά το αουτσάιντερ ΣΠΑΛ. Παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοι θα κλειστούν, παίζουν ανεπαρκώς την άμυνα, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν την εμπειρία να ανοίξουν ακόμα και τα πιο αδύναμα και χαμηλά μπλοκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *