The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Σαμπντόρια: προγνωστικά για στοίχημα

Аталанта-Сампдория-28.02_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022, 9:50 μ.μ.

Atleti Azzurri d’Italia

Στις 28 Φεβρουαρίου η Αταλάντα και η Σαμπντόρια θα παίξουν μεταξύ τους στη Serie A. Το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του site μας.

Ήρθε η ώρα για τους Μπεργκαμάσκι να κερδίσουν

Η Αταλάντα χάνει έδαφος στην εγχώρια αρένα, η ομάδα δεν έχει κερδίσει σε πέντε σερί παιχνίδια. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος έχασε εκτός έδρας από τη Φιορεντίνα με σκορ 0:1. Οι Μπεργκαμάσκι έχουν ήδη πέσει έξω από την πρώτη τετράδα, τώρα βρίσκονται στην πέμπτη θέση, 6 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα, με δύο παιχνίδια στο χέρι. Οι παίκτες του Γκασπερίνι κατάφεραν να περάσουν με σιγουριά στους 16 του Europa League, νικώντας δύο φορές τον Ολυμπιακό, τώρα θα πρέπει να παλέψουν με την Λεβερκούζεν. Ο σύλλογος έχει πολλές απώλειες προσωπικού, δύο παίκτες έχουν αποβολή, άλλοι πέντε έχουν τραυματισμούς.

Η Σάμπα δεν είναι ασφαλής

Ο σύλλογος από τη Γένοβα δεν μπορεί να καυχηθεί για καλή σταθερότητα αυτή τη σεζόν. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι 15η στη βαθμολογία, μόλις 4 βαθμούς μπροστά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον τελευταίο γύρο, η Σαμπντόρια κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Έμπολι με 2-0, αυτή η νίκη ήταν η δεύτερη σε τρεις αγώνες. Η ομάδα επίσης δεν μπορεί να υπολογίσει σε πολλούς παίκτες σε αυτή τη μάχη, πέντε είναι τραυματισμένες και δύο έχουν πάρα πολλές κίτρινες κάρτες.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, η Αταλάντα κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο εκτός έδρας με σκορ 3:1, αν κοιτάξουμε συνολικά, οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους με διάφορους βαθμούς επιτυχίας.

Πρόβλεψη

Αν και η Αταλάντα δεν έχει κατακτήσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα, είναι οι Μπεργαμάσκοι που θεωρούνται τα φαβορί της επερχόμενης μάχης. Η Σαμπντόρια θα αγωνιστεί, γιατί στον αγώνα για την επιβίωση κάθε βαθμός μετράει. Οι παίκτες του Γκασπερίνι πρέπει να ξεκινήσουν τον αγώνα για τη ζώνη του Champions League. Θεωρούμε αποδεκτό εδώ να ποντάρουμε σε καθαρή νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *