The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Ρόμα: προγνωστικά για στοίχημα

Аталанта-Рома-18.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Atleti Azzurri d’Italia

Αυτή τη σεζόν, το ιταλικό πρωτάθλημα ευχαριστεί με ίντριγκα, αρκετοί σύλλογοι διεκδικούν τον τίτλο ταυτόχρονα. Οι ειδικοί μας αποφάσισαν να ετοιμάσουν την πρόβλεψή τους για τον αγώνα Αταλάντα – Ρόμα.

Οι Μπεργκαμάσκι είναι ήδη σε θέση να ανταγωνιστούν για τον τίτλο

Η Αταλάντα έγινε γρήγορα ένας μόνιμος διεκδικητής του top-4, αποκλείοντας άλλους ιταλικούς συλλόγους με μεγάλη ιστορία. Οι Μπεργκαμάσκι είναι τρίτοι στο πρωτάθλημα, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Στη Serie A η ομάδα βρίσκεται σε ένα σερί έξι νικών, στον τελευταίο γύρο κατάφερε να κερδίσει τη Βερόνα εκτός έδρας με σκορ 2:1. Δεν της βγήκε λίγο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου ο σύλλογος έγινε τρίτος στον όμιλο του Champions League, οπότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Europa League. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι Μπεργκαμάσκι παίζουν στο επιθετικό τους στυλ, το οποίο προσελκύει τόσο πολύ τους φιλάθλους. Ο Γκόσενς σίγουρα θα χάσει την επερχόμενη μάχη, έχει τραυματισμό.

Η Ρόμα θα προσπαθήσει να μειώσει τη διαφορά από την τετράδα

Οι «λύκοι» είναι έκτης στη Serie A, κάτι που δεν είναι και τόσο άσχημο, αν δεν ήταν 8 βαθμούς διαφορά πίσω από την επιθυμητή τετράδα. Ακόμη και η κατάκτηση του Conference League δεν θα αντισταθμίσει τη μη συμμετοχή στο Champions League, αλλά ο Μουρίνιο απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Πρέπει να πω ότι υπό τον Πορτογάλο τεχνικό, η ομάδα επιδεικνύει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά δυσκολεύεται απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Στον τελευταίο γύρο οι Ρωμαίοι κέρδισαν εντός έδρας τη Λα Σπέτσια με σκορ 2:0. Δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών οι Πελεγκρίνι, Σπινατζόλα και Ελ Σααράβι, ενώ αποβολή έχει ο Αφένα-Γκιάν.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά δείχνουν ότι η Ρόμα έχει να κερδίσει τους Μπεργαμασκανούς σε επτά συνεχόμενα παιχνίδια. Την περασμένη σεζόν η Αταλάντα κέρδισε 4-1 εντός και 1-1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, η Αταλάντα είναι το φαβορί, λόγω καλύτερης φόρμας, υψηλότερης θέσης στο πρωτάθλημα, αλλά και παράγοντας της έδρας. Για τους Ρωμαίους είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο πλαίσιο του αγώνα για τους 4 πρώτους, οι «λύκοι» θα έρθουν να κερδίσουν. Με μια ματιά σε μια τέτοια αφίσα, οι φίλαθλοι φαντάζονται έναν αγώνα με ψηλές αποδόσεις. Προτείνουμε να πάρετε λίγο ρίσκο ποντάροντας στο over 3,5 με απόδοση 2,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *