The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Байер-Аталанта-17.03_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 3 Απριλίου 2022, 4:00 μ.μ.

Atleti Azzurri d’Italia

Φιλόδοξες Αταλάντα και Νάπολι θα φτιάξουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια του τριακοστού πρώτου γύρου της Serie A.

Αταλάντα

Η Αταλάντα δεν παίζει με την καλύτερη απόδοση στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και βρίσκεται ήδη οκτώ βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League. Οι Bergamasks, με 51 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 51:31, βρίσκονται στην έκτη θέση. Τον περασμένο μήνα, νίκησαν τη Σαμπντόρια (4:0) και τη Μπολόνια (1:0), σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με τη Τζένοα, καθώς έχασαν 0:1 από τη Φιορεντίνα και 0:1 από τη Ρόμα.

Νάπολι

Η απόδοση της Νάπολι είναι πολύ καλύτερη: δεύτερη θέση, 63 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 53:22. Πριν από λίγο καιρό, οι «παρτενοπέι» με το ίδιο σκορ 2:1 νίκησαν τις Λάτσιο, Βερόνα και Ουντινέζε. Την ίδια ώρα σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Κάλιαρι και ηττήθηκε 0:1 από τη Μίλαν.

Πρόβλεψη

Νομίζω ότι από πλευράς σταθερότητας, η Νάπολι δείχνει πολύ πιο προτιμότερη. Χάρη σε αυτή την ποιότητα, οι φιλοξενούμενοι έχουν το δικαίωμα να υπολογίζουν σε τουλάχιστον μια ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Νάπολι δε θα χάσει με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *