The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

07-Milan-16.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Stadio Atleti Azzurri d’Italia, Μπέργκαμο

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην ιταλική πόλη Μπέργκαμο θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας του 24ου γύρου της Σέριε Α’, όπου η τοπική Αταλάντα θα φιλοξενεί τη Μίλαν από την ομώνυμη πόλη. «Στα ονόματα» οι φιλοξενούμενοι φαίνονται πιο ισχυροί, αλλά τα τρέχοντα αποτελέσματα είναι σαφώς «στην πλευρά» των γηπεδούχων. Επομένως, αυτή η συνάντηση πρέπει να εξεταστεί «βαθύτερα»…

Νικηφόρο σερί

Αυτή τη στιγμή η Αταλάντα έχει βγει στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, αλλά τώρα το κυριότερο είναι να κρατηθεί εδώ. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει, αλλά όχι για αυτή την ομάδα. Τώρα η ενδεκάδα του Jano Gasperini φαίνεται απλά περίφημα, επειδή έχει να χάσει οχτώ αγώνες στη σειρά. Στους τελευταίους επτά αγώνες η ομάδα κέρδισε 6 φορές και εντός έδρας έπαιξε ισοπαλία με τη Ρόμα (3:3). Και εδώ είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα: οι «θεοί» τώρα πήραν φόρα, επειδή το 2019 σκόραραν 16 γκολ σε 6 αγώνες. Και φυσικά εντός έδρας η ομάδα παίζει σταθερά πολύ αποτελεσματικά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν…

Ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού με μεγάλη τύχη

Ταυτόχρονα η Μίλαν βρίσκεται λίγο ψηλότερα από την Αταλάντα, αλλά το παιχνίδι του συλλόγου προκαλεί πολλές αμφιβολίες. Η σύνθεση και ο προπονητής της ομάδας είναι καλοί, απλά δεν υπάρχει ένα σαφές, κατανοητό παιχνίδι… Υπάρχει όμως αίσθηση ότι οι ροσονέρι κερδίζουν μόνο στη τύχη και εντός έδρας. Εκτός έδρας η ομάδα από το Μιλάνο κατάφερε να κερδίσει μόνο 3 φορές σε 11 γύρους. Ναι, τον τελευταίο καιρό η ενδεκάδα του Τζενάρο Γκατούζο σχεδόν δεν χάνει, αλλά ταυτόχρονα κάνει πολλά λάθη στην άμυνα. Εκτός από αυτό η ίδια η ομάδα δεν είναι πολύ ικανή να σκοράρει, ειδικά εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι η Μίλαν είναι απλά πιο ισχυρή και θα έπρεπε να κερδίσει τρεις βαθμούς στον κουμπαρά της, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Προς το παρόν οι ροσονέρι δεν έχουν σχεδόν τίποτα να παρουσιάσουν, ενώ οι «θεοί» πήραν φόρα. Εντός έδρα οι γηπεδούχοι παίζουν ακόμα πιο σίγουρα, έτσι αυτή τη φορά θα πρέπει να στοιχηματίσετε σε αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Αταλάντα με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *